Charmeux rouge koe ( +/- 3.5kg)

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 20029
Melktype : Gepasteuriseerde koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : Best voor
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 8714565003209
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : ZUIVEL
Subcategorie : Kaas van koemelk

Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, rode bacteriën

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

kaas-van-koemelk
Fontu - type Beaufort (+/- 4,5 kg)

(REF : 20372)

kaas-van-koemelk
Petit crémeux (250 gr)

(REF : 21405)

Meuhlicieux-...
  • Nieuw
kaas-van-koemelk
Meuhlicieux- reblochon-type kaas (+/- 500g)
Ongekookte geperste kaasLichaam: soepelSmaak: zacht en romig

(REF : 20376)

kaas-van-koemelk
Gouda met wortel (+/- 4 kg)

(REF : 20023)

kaas-van-koemelk
Le Picoleur (300 gr)

(REF : 21413)

kaas-van-koemelk
Comté Marcel Petite réserve 12-14 maanden (+/- 4,5 kg)

(REF : 21116)

kaas-van-koemelk
Le crémeux (150 gr)

(REF : 23958)

kaas-van-koemelk
Brillat Savarin gerijpt (200 gr)

(REF : 24702)

kaas-van-koemelk
Le Gralou (+/- 2 kg)

(REF : 214171)

kaas-van-koemelk
St-Félicien keramiek (150 gr)

(REF : 24802)

kaas-van-koemelk
Cru des Rochettes (+/- 250 gr)

(REF : 22110)

kaas-van-koemelk
Comté jeune 1/8 (+/- 4,5 kg)
De ‘Cabriolait’, een kaas uit geitenmelk met gewassen korst, is een unieke combinatie.

(REF : 20399)

kaas-van-koemelk
Pas de bleu (+/- 2 kg)

(REF : 20412)

kaas-van-koemelk
Verse koeienkaas, knoflook & klaver - Kamilla (140 gr)

(REF : 72907)

kaas-van-koemelk
Parmezaan Reggiano 12 maanden (+/- 5kg)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel...

(REF : 26010)

kaas-van-koemelk
Lactosevrije cottage cheese (150 gr)

(REF : 30171)