Lactosevrije mascarpone (250 gr)
Romig, zacht en lactosevrij: mascarpone van Züger Frischkäse geeft je keuken een Italiaans tintje. Perfect voor tiramisu, maar ook lekker op brood of als basis voor dips en sauzen.
Ingrediënten
MELKroom, fermenten, stremsel, zout, gefermenteerd permeaat, vanillebereiding (rietsuiker, vanille)
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
L'Excellence (+/- 250 gr)
Gekookte, halfharde kaas gemaakt van rauwe melk afkomstig uit biologische landbouw. De Excellence-kaas rijpt 6 maanden in de kelder en heeft een...
koemelk
Etivaz BOB 1/6 wiel (+/- 3,5 kg)
Etivaz BOB (bloemig) is minimaal 135 dagen gerijpt. De typische bloemige smaak van deze kaas is herkenbaar, met aroma's die al goed aanwezig zijn...
koemelk
Tomaat en rozemarijn smeerkaas (150g)
De zachtheid van de room combineert de frisheid van de tomaat met de aroma's van rozemarijn. De dikke, romige textuur is ideaal om naar hartenlust...
koemelk
Ricotta (250 gr)
Züger biologische ricotta is licht, rijk aan eiwitten en bijzonder mild. Perfect in gratins, pastagerechten of als groentevulling - voor een...
koemelk
Mozzarella (100 gr)
Mozzarella is een verse snarkaas gemaakt van volle gepasteuriseerde biologische koemelk, gecertificeerd IT BIO 006. De zachte textuur en milde...
koemelk
Lactosevrije mozzarella (100 gr)
De lactosevrije mozzarellabolletjes van Züger Frischkäse, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, zijn lichtzoet en zacht en ideaal voor smakelijke...
koemelk
Petit Brie van rauwe melk (1 kg)
De soepele, romige en licht fruitige Brie Gillot heeft een subtiele hazelnootsmaak met een vleugje zout. Omdat de melk geen warmtebehandeling heeft...
koemelk
L'Excellence (+/- 4 kg)
Gekookte, halfharde kaas gemaakt van rauwe melk afkomstig uit biologische landbouw. De Excellence-kaas rijpt 6 maanden in de kelder en heeft een...
koemelk
Gouda van koe met truffel (+/- 5 kg)
Bio Truffo is een biologische kaas met vegetarisch stremsel. Deze romige kaas bevat stukjes biologische Italiaanse zwarte truffel. De intense...
koemelk
Gruyère portie (200 gr)
Gruyère wordt gemaakt met biologische melk van boerderijen die de richtlijnen van BIO-Suisse nauwgezet naleven. Hij wordt gemaakt volgens een...
koemelk
Lactosevrije platte kaas (400 gr)
Deze natuurplattekaas wordt in de Ariège (Frankrijk) gemaakt van Franse biologische koemelk en is volledig lactosevrij. Hij behoudt een gladde...
‹ ›
Romig, zacht en lactosevrij: mascarpone van Züger Frischkäse geeft je keuken een Italiaans tintje. Perfect voor tiramisu, maar ook lekker op brood of als basis voor dips en sauzen.