Tomme de Mijoule (+/- 1,2 kg)
Handgemaakte kaas van volle schapenmelk.
Zachte kaas met een milde, delicate smaak.
Soepele, licht luchtige textuur.
Dunne, witgebloemde korst.
Ingrediënten
SchapenMELK, stremsel, zout, fermenten
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas-van-schapenlmelk
Pecorino jong (+/- 3 kg)
Le lait de vache jersiaise est mondialement reconnu pour sa richesse en calcium (+25 %), phosphore (+ 20 %), en vitamines et en oligo-éléments....
kaas-van-schapenlmelk
Roquefort Papillon AOP portie (100 gr)
Roquefort AOP (Appelation d'origine protégée), fromage à pâte persillée au lait de brebis cru et entier. Aveyron, France. Disponible en 1/2 pain de...
kaas-van-schapenlmelk
Douceur du Tarn (+/- 1,7 kg)
Handgevormde kaas van volle schapenmelk.Half geperste pasta, fijn geperst.Soepele textuur.Geelbruine gewassen korst.
kaas-van-schapenlmelk
Pecorino Romano oud (+/- 1,5 kg)
Le lait de vache jersiaise est mondialement reconnu pour sa richesse en calcium (+25 %), phosphore (+ 20 %), en vitamines et en oligo-éléments....