Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, gist
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
Le Moellon (300 gr)
Deze zachte, gewassen koeienkaas van het type Pont l'Evêque rijpt ongeveer 30 dagen in een kelder. De kaas dankt zijn naam aan de steen die...
kaas
Le Caprice de Chevron (275 gr)
Dit is een zachte kaas met een bloomachtige korst, gemaakt van gepasteuriseerde melk. De licht krijtachtige kern smelt als hij rijpt. Hij heeft een...
kaas
Geraspt emmental (200 gr)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...
kaas
Le Gralou (+/- 2 kg)
Deze geperste tomme van koemelk rijpt 2 tot 3 maanden in kelders. De oorsprong van zijn naam verwijst naar de rijkere (vettere) versie van zijn...
kaas
Petit Scley (200 gr)
Deze geitenkaas wordt (half)gerijpt in een kelder gedurende 10 tot 12 dagen. De naam komt van een plaats naast de kaasmakerij van Gros Chêne, waar...
kaas
Comté jeune 1/8 (+/- 4,5 kg)
Napiot's jonge biologische Comté is voor een korte periode van 6 maanden gerijpt. De sterk gekookte, geperste en gezouten kaasmassa is zacht en...