Pecorino Sardo half oud (+/- 3 kg)
Ingrediënten
MELK, stremsel, zout
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
De twee cabécous (2 x 70 gr)
Deze traditionele melkzuurkaas uit het zuidwesten van Frankrijk is klein van formaat en ontwikkelt een krachtige smaak naarmate hij langer rijpt...
kaas
Mère Michèle (240 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Michèle, de vrouw van...
kaas
Le Wavreumont (+/- 2 kg)
Le Wavreumont (Monastère Saint-Remacle) est le fruit d’une région. Une région herbagère qui produit un des meilleurs laits bio. Une région de...
kaas
Le Léger de Lathuy (300 gr)
Fromage bio artisanal à pâte molle et à croûte fleurie. Il est fabriqué à partir de lait cru biologique de très grande qualité. Fromage fabriqué à...
kaas
Le Petit Lathuy (300 gr)
Le Petit Lathuy est un fromage bio à pâte molle fabriqué à partir de lait cru de vache uniquement, de la forme de petite roue de 12 cm de diamètre,...
kaas
Parmezaan Reggiano BOB gemalen (60 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Italië gemaakt van ongepasteuriseerde koemelk. Deze Parmezaanse kaas is een harde, gekookte kaas met een...
kaas
Tomme met komijn 1/2 wiel (+/- 2,8 kg)
Deze geperste, ongekookte tomme onderscheidt zich door zijn bloemige smaak met hele karwijzaadjes en zijn fijne, smeltzachte textuur. In combinatie...
kaas
Li Grand Rossê (+/- 1,3 kg)
Een grotere versie van Li P'tit Rossê, Grand Rossê is een zachte biologische kaas. Hij heeft dezelfde eigenschappen als Li P'tit Rossê, maar in een...