Natuur cream cheese (150 gr)
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, room
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
Petit crémeux (250 gr)
Deze dubbele romige koeienkaas rijpt tussen de 10 en 12 dagen. De oorsprong van zijn naam verwijst naar zijn kleine formaat en rijke, romige...
schapenmelk
Bleu d'Adèle (+/- 2,5 kg)
Deze zachte, blauwgeaderde schapenkaas rijpt 6 tot 8 weken in een kelder. De naam komt van het type kaas en de voornaam van een van de dochters van...
kaas
Mère Michèle (240 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Michèle, de vrouw van...
kaas
Ricotta (250 gr)
Koeienricotta is een verse kaas gemaakt van de wei van biologisch geteelde gepasteuriseerde koemelk. Met zijn lichte, luchtige textuur is deze...
kaas
Fleurs de chèvre (+/- 1 kg)
Fleurs de chèvre is een zachte, gepasteuriseerde geitenkaas met een gemengde korst. Deze kaas rijpt 3 weken in onze kelders en heeft een smeltende,...