
kiemzaden
MOSTERDZAAD OM TE KIEMEN - 300 gr(REF : GGM4)
LuzerneBevat alle belangrijke aminozuren en ook phyto-oestrogenen en anti-oestrogenen.Heeft een zachte en delicate smaak en zijn scheuten van ongeveer 3 cm.Hoe te kiemen- Laten weken gedurende 4 tot 6 uur.- Nodige tijd om te kiemen: 5 tot 7 dagen.- Bewatering: 2 tot 3 keer per dag, afhangend van het seizoen.- Bewaring: in de ijskast, 10 dagen indien nodigTijdens de laatste 2 dagen dien je de scheuten in het licht te plaatsen (niet in de zon), dit om deze groener te laten worden.De kiemende zaadjes elke dag afspoelen om zo alle saponinen te verwijderen.Luzerne blijft de koningin onder de kiemen. Het is het meest vitaliserend, smaakmakend graantje om te kiemen.Hoe te consumeren? Enkele voorbeelden:- Heerlijk blij elke soort salade.- Als bijgerecht, om recepten te doen opleven.- Als specerij.- In poedervorm (concentraat van scheuten)- In een groene smoothie of sapje.
(REF : GGM4)
(REF : GGRO4)
(REF : GGR4)
(REF : GGC4)
(REF : GGCO4)
(REF : GGT4)
(REF : DMGRS4)
(REF : GGF4)
LuzerneBevat alle belangrijke aminozuren en ook phyto-oestrogenen en anti-oestrogenen.Heeft een zachte en delicate smaak en zijn scheuten van ongeveer 3 cm.Hoe te kiemen- Laten weken gedurende 4 tot 6 uur.- Nodige tijd om te kiemen: 5 tot 7 dagen.- Bewatering: 2 tot 3 keer per dag, afhangend van het seizoen.- Bewaring: in de ijskast, 10 dagen indien nodigTijdens de laatste 2 dagen dien je de scheuten in het licht te plaatsen (niet in de zon), dit om deze groener te laten worden.De kiemende zaadjes elke dag afspoelen om zo alle saponinen te verwijderen.Luzerne blijft de koningin onder de kiemen. Het is het meest vitaliserend, smaakmakend graantje om te kiemen.Hoe te consumeren? Enkele voorbeelden:- Heerlijk blij elke soort salade.- Als bijgerecht, om recepten te doen opleven.- Als specerij.- In poedervorm (concentraat van scheuten)- In een groene smoothie of sapje.