
kiemzaden
RADIJSZAAD OM TE KIEMEN - 300 gr(REF : GGR4)
Tuinkers- Rijk aan kalium, calcium, natrium, magnesium, ijzer, mangaan, zwavel en chroom.- Rijk aan Vitamine C, vitamine D, A, B1, B2 en E.Heeft een aangename pikant smaak en de scheuten zijn ongeveer 3 tot 5 cm groot.Hoe te kiemen- Dient niet geweekt te worden.- Nodige tijd om te kiemen: 3 tot 7 dagen.- Bewatering: 2 keer per dag.Kan naar eigen behoefte geconsumeerd worden. Enkele voorbeelden:- Met een pincet een paar scheuten uitplukken.- Als specerij om salades, soepen en andere gerechten wat extra smaak te geven.- In een groene puree: een puree maken op basis van aardappelen, dan de scheuten van de tuinkers bijvoegen en het geheel mixen.- In een groene salade.- In een groene smoothie of sapje.
(REF : GGR4)
(REF : GGF4)
(REF : DMGRS4)
(REF : GGA4)
(REF : GGT4)
(REF : GGRO4)
(REF : GGCO4)
(REF : GGM4)
Tuinkers- Rijk aan kalium, calcium, natrium, magnesium, ijzer, mangaan, zwavel en chroom.- Rijk aan Vitamine C, vitamine D, A, B1, B2 en E.Heeft een aangename pikant smaak en de scheuten zijn ongeveer 3 tot 5 cm groot.Hoe te kiemen- Dient niet geweekt te worden.- Nodige tijd om te kiemen: 3 tot 7 dagen.- Bewatering: 2 keer per dag.Kan naar eigen behoefte geconsumeerd worden. Enkele voorbeelden:- Met een pincet een paar scheuten uitplukken.- Als specerij om salades, soepen en andere gerechten wat extra smaak te geven.- In een groene puree: een puree maken op basis van aardappelen, dan de scheuten van de tuinkers bijvoegen en het geheel mixen.- In een groene salade.- In een groene smoothie of sapje.