Fenegriek- Extreem rijk aan ijzer, fosfor en zwavel.- Extreem rijk aan vitaminen A, B1, C, J (Choline), B2, B3, B5 en D.- Rijk aan lysine, methionine en lecithine.Heeft een oosterse geur en een licht pikante smaak die verdwijnt tijdens het kiemen.Hoe te kiemen- Laten weken gedurende 8u.- Nodige tijd om te kiemen: 4 tot 6 dagen- Bewatering: 2 keer per dag aan 16°C.- Bewaring: 15 dagen in de ijskast.De scheuten kan men rauw opeten maar kan men ook gebruiken als specerij. Voeg 1 soeplepel bij de salades en bij de groenten. Bestaat ook in poedervorm (2 koffielepels per dag). Men kan dit ook gebruiken tijdens een kuur: max 7 dagen.
Fenegriek- Extreem rijk aan ijzer, fosfor en zwavel.- Extreem rijk aan vitaminen A, B1, C, J (Choline), B2, B3, B5 en D.- Rijk aan lysine, methionine en lecithine.Heeft een oosterse geur en een licht pikante smaak die verdwijnt tijdens het kiemen.Hoe te kiemen- Laten weken gedurende 8u.- Nodige tijd om te kiemen: 4 tot 6 dagen- Bewatering: 2 keer per dag aan 16°C.- Bewaring: 15 dagen in de ijskast.De scheuten kan men rauw opeten maar kan men ook gebruiken als specerij. Voeg 1 soeplepel bij de salades en bij de groenten. Bestaat ook in poedervorm (2 koffielepels per dag). Men kan dit ook gebruiken tijdens een kuur: max 7 dagen.