Bellie jeune - gouda (+/- 4 kg)
Bellie is de goudse kaas van Het Hinkelspel, traditioneel gerijpt op houten planken. Vergelijkbaar met de boerenkaas uit Nederland, is deze goudse kaas ook rauwmelks. Bij verdere rijping blijft de kaas smedig en romig.
Ingrediënten
MELK, zeezout, zuursel, stremsel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Etivaz BOB 1/6 wiel (+/- 3,5 kg)
Etivaz BOB (bloemig) is minimaal 135 dagen gerijpt. De typische bloemige smaak van deze kaas is herkenbaar, met aroma's die al goed aanwezig zijn...
koemelk
Noordzeekaas (+/- 1,7 kg)
Deze Noordzeekaas is een stevige Deense kaas met een milde, nootachtige smaak. Hij wordt gemaakt in Thise en gerijpt aan de ruige westkust van...
koemelk
Le Calendroz (+/- 330 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het camembert-type rijpt ongeveer 3 weken in onze kelders. De naam komt van de samentrekking van “Calendos”, het...
koemelk
Le Petit Lathuy (300 gr)
Le Petit Lathuy est un fromage bio à pâte molle fabriqué à partir de lait cru de vache uniquement, de la forme de petite roue de 12 cm de diamètre,...
koemelk
Mozzarella (100 gr)
Mozzarella is een verse snarkaas gemaakt van volle gepasteuriseerde biologische koemelk, gecertificeerd IT BIO 006. De zachte textuur en milde...
koemelk
Lactosevrije mascarpone (250 gr)
Romig, zacht en lactosevrij: mascarpone van Züger Frischkäse geeft je keuken een Italiaans tintje. Perfect voor tiramisu, maar ook lekker op brood...
koemelk
Mère Michèle (240 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Michèle, de vrouw van...
‹ ›
Bellie is de goudse kaas van Het Hinkelspel, traditioneel gerijpt op houten planken. Vergelijkbaar met de boerenkaas uit Nederland, is deze goudse kaas ook rauwmelks. Bij verdere rijping blijft de kaas smedig en romig.