Extra oude Gouda - Goud (+/- 4 kg)
Ingrediënten
MELK, zout, fermenten, microbieel stollingsmiddel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Mamé Vî Bleu (+/- 450 gr)
Deze zachte, blauwgeaderde koeienkaas rijpt tussen de 4 en 6 weken in een kelder. De naam komt van Mamé = vriendelijk en Vi Bleu = het oude blauw....
koemelk
Gruyère portie (200 gr)
Gruyère wordt gemaakt met biologische melk van boerderijen die de richtlijnen van BIO-Suisse nauwgezet naleven. Hij wordt gemaakt volgens een...
koemelk
Le Léger de Lathuy (300 gr)
Fromage bio artisanal à pâte molle et à croûte fleurie. Il est fabriqué à partir de lait cru biologique de très grande qualité. Fromage fabriqué à...
koemelk
St-Marcellin keramiek (80 gr)
Saint-Marcellin is een kleine kaas van 80 gram, bekend en gewaardeerd door kaasliefhebbers, en heeft sinds 2013 een BGA-status. De oorsprong ervan...
koemelk
Gesneden lactosevrij Edam (150 gr)
Deze Edammer smaakt net als traditionele kaas, maar geeft iedereen het extra plezier van een echte lactosevrije koemelkse kaas.
koemelk
Le Valèt (+/- 3 kg)
De jonge versie van Valèt (2 tot 6 maanden gerijpt) is een halfharde kaas met een ronde, zachte smaak en een subtiele, aanhoudende afdronk. Bij...
koemelk
Ptit Robin (125 gr)
P'TIT ROBIN BIO zero lactose is zacht en gul met een lichte notensmaak en een “knapperig-smeltende” sensatie. Gemakkelijk te eten en ideaal als...
koemelk
Griekse gouda (+/- 5 kg)
Biostee Olivia is een biologische koeienkaas met toegevoegde zwarte olijven, paprikapoeder, een mengsel van zwarte peper, oregano en knoflook....
‹ ›
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc meilleur pour la santé car il contient plus d’acides gras (Omega 3 et ALC - acide linoléique conjugué) lesquels sont bénéfiques pour le cœur et les vaisseaux sanguins.Aucun additif n’est ajouté lors de la production du fromage. Beaucoup d’atten...