Biostee Olivia is een biologische koeienkaas met toegevoegde zwarte olijven, paprikapoeder, een mengsel van zwarte peper, oregano en knoflook. Olivia rijpt 8 weken, dus zowel jong als belegen. Het resultaat: een ongelooflijk romige kaas met een pittig karakter!
Ingrediënten
MELK, zout, zwarte olijven, paprika, zwarte peper, oregano, knoflook, fermenten, stremsel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Comté AOP rijp 12 maanden (+/- 4 kg)
Deze Comté kaas, die een jaar rijpt in de Franse Jura, zal je gehemelte verrukken met zijn vleugjes noten (walnoten, hazelnoten of kastanjes). Zijn...
koemelk
Le Gralou (+/- 2 kg)
Deze geperste tomme van koemelk rijpt 2 tot 3 maanden in kelders. De oorsprong van zijn naam verwijst naar de rijkere (vettere) versie van zijn...
koemelk
St-Marcellin keramiek (80 gr)
Saint-Marcellin is een kleine kaas van 80 gram, bekend en gewaardeerd door kaasliefhebbers, en heeft sinds 2013 een BGA-status. De oorsprong ervan...
koemelk
Coeur de Paille (+/- 1,2 kg)
Deze kaas, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, is verrassend zacht en romig, en zal je verbazen met zijn zachtheid en gulheid.
koemelk
Cheddar met truffel (1 kg)
Deze 1kg Cheddar wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk in Somerset en is tot 12 maanden gerijpt. Hij heeft een romige textuur met stukjes...
koemelk
Gruyère portie (200 gr)
Gruyère wordt gemaakt met biologische melk van boerderijen die de richtlijnen van BIO-Suisse nauwgezet naleven. Hij wordt gemaakt volgens een...
koemelk
Gerookte Noordzeekaas (+/- 1,7 kg)
Gerookte Noordzeekaas is de beroemde Noordzeekaas van Thise waaraan een rooksmaak is toegevoegd. Na de productie wordt de stevige kaas koudgerookt...
koemelk
Emmental portie (220 gr)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...
‹ ›
Biostee Olivia is een biologische koeienkaas met toegevoegde zwarte olijven, paprikapoeder, een mengsel van zwarte peper, oregano en knoflook. Olivia rijpt 8 weken, dus zowel jong als belegen. Het resultaat: een ongelooflijk romige kaas met een pittig karakter!