Brie met kruiden (+/- 1,8 kg)
Een romige zelfgemaakte Brie gevuld met kruiden
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, penicilium, calciumchloride, kruidige kruiden
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
L'Excellence (+/- 4 kg)
Gekookte, halfharde kaas gemaakt van rauwe melk afkomstig uit biologische landbouw. De Excellence-kaas rijpt 6 maanden in de kelder en heeft een...
koemelk
Brillat Savarin gerijpt (200 gr)
Brillat Savarin IGP is een zachte, dubbele roomkaas met een bloomachtige korst. De zuurgraad neemt na verloop van tijd af en maakt plaats voor...
koemelk
Gegrilde kaas - Berloumi (270 gr)
Berloumi is een grillkaas om te bakken, grillen, BBQ’en zelfs te frituren. Eet hem met veel groenten in een lekkere salade, wrap of burger. Hij...
koemelk
Extra oude Gouda - Goud (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
koemelk
Parmezaan Reggiano BOB gemalen (60 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Italië gemaakt van ongepasteuriseerde koemelk. Deze Parmezaanse kaas is een harde, gekookte kaas met een...
koemelk
Mère Michèle (240 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Michèle, de vrouw van...
koemelk
Gouda Italiano (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
Een romige zelfgemaakte Brie gevuld met kruiden