Gouda Italiano (+/- 4 kg)
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, kuidenmix (basilicum, oregano, knoflook, tijm, tomaat en paprika)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Mozzarella (100 gr)
Mozzarella is een verse snarkaas gemaakt van volle gepasteuriseerde biologische koemelk, gecertificeerd IT BIO 006. De zachte textuur en milde...
koemelk
Le Moellon (300 gr)
Deze zachte, gewassen koeienkaas van het type Pont l'Evêque rijpt ongeveer 30 dagen in een kelder. De kaas dankt zijn naam aan de steen die...
koemelk
Emmental portie (220 gr)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...
koemelk
Morbier 1/2 wiel (+/- 4 kg)
Morbier is een geperste, ongekookte kaas gemaakt van rauwe koemelk. Hij heeft een soepele, romige textuur en een licht romige smaak. Het...
koemelk
Mère Michèle (240 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Michèle, de vrouw van...
koemelk
St-Marcellin keramiek (80 gr)
Saint-Marcellin is een kleine kaas van 80 gram, bekend en gewaardeerd door kaasliefhebbers, en heeft sinds 2013 een BGA-status. De oorsprong ervan...
koemelk
Gegrilde kaas - Berloumi (270 gr)
Berloumi is een grillkaas om te bakken, grillen, BBQ’en zelfs te frituren. Eet hem met veel groenten in een lekkere salade, wrap of burger. Hij...
koemelk
Le Calendroz (+/- 330 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het camembert-type rijpt ongeveer 3 weken in onze kelders. De naam komt van de samentrekking van “Calendos”, het...
‹ ›
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc meilleur pour la santé car il contient plus d’acides gras (Omega 3 et ALC - acide linoléique conjugué) lesquels sont bénéfiques pour le cœur et les vaisseaux sanguins.Aucun additif n’est ajouté lors de la production du fromage. Beaucoup d’atten...