St-Félicien keramiek (150 gr)
De grote broer van Saint-Marcellin IGP in zijn productie- en raffinagemethode, de Saint-Félicien Bio Vercors Melk is dikker, voller en romiger. De Saint-Félicien, een hand gevormde kaas, heeft een melkachtige pasta met een bloemige, ivoorkleurige, licht gerimpelde en soepele korst.
Ingrediënten
MELK, fermenten, gepasteuriseerde room, onbehandeld fijn zout, stremsel, calciumchloride, geotrichum, rijpingsgist
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Cheddar wiel (1 kg)
Dit wiel van 1 kg vintage Cheddar heeft een zachte botersmaak die kenmerkend is voor een sterke Cheddar, met grasachtige, zoete en nootachtige...
koemelk
Tomaat en rozemarijn smeerkaas (150g)
De zachtheid van de room combineert de frisheid van de tomaat met de aroma's van rozemarijn. De dikke, romige textuur is ideaal om naar hartenlust...
koemelk
Coeur de Paille (+/- 1,2 kg)
Deze kaas, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, is verrassend zacht en romig, en zal je verbazen met zijn zachtheid en gulheid.
koemelk
Platte kaas 'le Lissé' 5 % VG (500 gr)
Jersey koemelk staat wereldwijd bekend om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn ingrediënten. Dankzij het traditionele productieproces, waarbij de...
schapenmelk
Tomme 3 soorten melk (+/- 2,2 kg)
Handgevormde kaas gemaakt van 3 volle melken (schapen-, koeien- en geitenmelk).Semi-geperste kaas met een soepele, licht open textuur.Koperbruine...
koemelk
Etivaz BOB 1/6 wiel (+/- 3,5 kg)
Etivaz BOB (bloemig) is minimaal 135 dagen gerijpt. De typische bloemige smaak van deze kaas is herkenbaar, met aroma's die al goed aanwezig zijn...
koemelk
Gruyère BGA 1/12 wiel (+/- 3,2 kg)
Deze geperste, gekookte Gruyère BGA-kaas rijpt minimaal 120 dagen en wordt gemaakt van rauwe melk (hooi in de winter en gras in de zomer). De...
koemelk
Lactosevrij parmezaanse kaas (150 gr)
De authentieke Parmigiano Reggiano van Danatel is afkomstig van een kleine familieboerderij in de regio Emilia-Romagna. Hij rijpt 18 maanden, is...
koemelk
Le Léger de Lathuy (300 gr)
Fromage bio artisanal à pâte molle et à croûte fleurie. Il est fabriqué à partir de lait cru biologique de très grande qualité. Fromage fabriqué à...
koemelk
Cream cheese met kruiden (150 gr)
Deze verse kaas wordt gemaakt van volle melk en verrijkt met verse room voor een zachte en romige smaak. Hij wordt op smaak gebracht met fijne...
‹ ›
De grote broer van Saint-Marcellin IGP in zijn productie- en raffinagemethode, de Saint-Félicien Bio Vercors Melk is dikker, voller en romiger. De Saint-Félicien, een hand gevormde kaas, heeft een melkachtige pasta met een bloemige, ivoorkleurige, licht gerimpelde en soepele korst.