
koemelk
Le Petit Lathuy (300 gr)(REF : 20303)
Le Pain met daslook is een variatie op de klassieke versie en is gebaseerd op de traditie van abdijkazen. Het wordt gemaakt van gepasteuriseerde biologische melk van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Om het zijn karakteristieke smaak te geven, wordt er Berenknoflook aan toegevoegd. De korst is het resultaat van een evenwicht tussen natuurlijke rijpingsbacteriën en schimmels. De korst is het resultaat van het herhaaldelijk wassen met zout water tijdens de rijpingsperiode van 4 weken op planken van sparrenhout. De smaak is karakteristiek voor een trappistenkaas, met een vleugje knoflook. De textuur is gemarmerd met wilde knoflook. Hij is gemakkelijk te snijden en kan in blokjes worden geserveerd als aperitief, gesneden met brood of zelfs als raclettekaas.
(REF : 20303)
(REF : 71816)
(REF : 26805)
(REF : 20326)
(REF : 26392)
(REF : 72911)
(REF : 20415)
(REF : 20081)
(REF : 23956)
(REF : 71905)
(REF : 30177)
(REF : 20375)
(REF : 71900)
(REF : 20332)
(REF : 20373)
(REF : 21406)
Le Pain met daslook is een variatie op de klassieke versie en is gebaseerd op de traditie van abdijkazen. Het wordt gemaakt van gepasteuriseerde biologische melk van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Om het zijn karakteristieke smaak te geven, wordt er Berenknoflook aan toegevoegd. De korst is het resultaat van een evenwicht tussen natuurlijke rijpingsbacteriën en schimmels. De korst is het resultaat van het herhaaldelijk wassen met zout water tijdens de rijpingsperiode van 4 weken op planken van sparrenhout. De smaak is karakteristiek voor een trappistenkaas, met een vleugje knoflook. De textuur is gemarmerd met wilde knoflook. Hij is gemakkelijk te snijden en kan in blokjes worden geserveerd als aperitief, gesneden met brood of zelfs als raclettekaas.