Cream cheese met kruiden (150 gr)
Deze verse kaas wordt gemaakt van volle melk en verrijkt met verse room voor een zachte en romige smaak. Hij wordt op smaak gebracht met fijne kruiden met subtiele aroma's. Een lepel in een soep, in combinatie met gerookte zalm of gewoon op een boterham, deze specialiteit zal velen verrassen.
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, room, kruiden, sjalot, knoflook, peper
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Le Gralou (+/- 2 kg)
Deze geperste tomme van koemelk rijpt 2 tot 3 maanden in kelders. De oorsprong van zijn naam verwijst naar de rijkere (vettere) versie van zijn...
koemelk
Gorgonzola (170 gr)
Biologische Gorgonzola BOB is een blauwaderkaas die wordt geproduceerd in de regio's Piemonte en Lombardije in Noord-Italië. De kaas wordt gemaakt...
koemelk
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Parmigiano Reggiano DOP BIO in schaafsel is een harde kaas gemaakt van rauwe melk uit de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna en Mantua in...
koemelk
Extra oude Gouda - Goud (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
koemelk
Cheddar gerookt op eikenhout (1 kg)
Dit natuurlijk gerookte, vintage Cheddarwiel (1 kg) is gemaakt van gepasteuriseerde koemelk in Somerset. De smaak is kenmerkend voor Cheddar, met...
koemelk
L'Excellence (+/- 4 kg)
Gekookte, halfharde kaas gemaakt van rauwe melk afkomstig uit biologische landbouw. De Excellence-kaas rijpt 6 maanden in de kelder en heeft een...
koemelk
Le Picoleur (300 gr)
Deze romige kaas van koemelk rijpt tussen de 12 en 15 dagen. De naam komt van het epicuristische karakter van Daniel, oprichter en...
koemelk
Natuur cream cheese (150 gr)
Deze zachte, romige en smeuïge biologische verse kaas wordt gemaakt van volle melk verrijkt met verse room. Heerlijk op een sneetje brood, in een...
koemelk
Le Petit Lathuy (300 gr)
Le Petit Lathuy est un fromage bio à pâte molle fabriqué à partir de lait cru de vache uniquement, de la forme de petite roue de 12 cm de diamètre,...
‹ ›
Deze verse kaas wordt gemaakt van volle melk en verrijkt met verse room voor een zachte en romige smaak. Hij wordt op smaak gebracht met fijne kruiden met subtiele aroma's. Een lepel in een soep, in combinatie met gerookte zalm of gewoon op een boterham, deze specialiteit zal velen verrassen.