Ingrediënten
KoeMELK, zeezout, melkzuurbacteriecultuur, microbieel stremsel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Kaas 0% lactosevrij (200 gr)
Milde smaak en veelzijdige toepassingen: Züger Frischkäse 0% lactosevrije kaas is perfect voor muesli's, desserts of als basis voor dips en...
koemelk
Mère Michèle (240 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Michèle, de vrouw van...
koemelk
Le Pain met daslook (+/- 2.7 kg)
Le Pain met daslook is een variatie op de klassieke versie en is gebaseerd op de traditie van abdijkazen. Het wordt gemaakt van gepasteuriseerde...
koemelk
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Parmigiano Reggiano DOP BIO in schaafsel is een harde kaas gemaakt van rauwe melk uit de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna en Mantua in...
koemelk
Cheddar wiel (1 kg)
Dit wiel van 1 kg vintage Cheddar heeft een zachte botersmaak die kenmerkend is voor een sterke Cheddar, met grasachtige, zoete en nootachtige...
koemelk
Gruyère BGA 1/12 wiel (+/- 3,2 kg)
Deze geperste, gekookte Gruyère BGA-kaas rijpt minimaal 120 dagen en wordt gemaakt van rauwe melk (hooi in de winter en gras in de zomer). De...
koemelk
Berloumi grillkaas (270 gr)
Berloumi is een grillkaas om te bakken, grillen, BBQ’en zelfs te frituren. Eet hem met veel groenten in een lekkere salade, wrap of burger. Hij...
koemelk
Lactosevrij parmezaanse kaas (150 gr)
De authentieke Parmigiano Reggiano van Danatel is afkomstig van een kleine familieboerderij in de regio Emilia-Romagna. Hij rijpt 18 maanden, is...
koemelk
Pas de bleu (+/- 2 kg)
Pas de Bleu is de blauwschimmelkaas van Het Hinkelspel, gemaakt van rauwe koemelk. Hij wordt met de hand gezouten met ongeraffineerd zeezout. Na...
koemelk
Lactosevrije mozzarella (100 gr)
De lactosevrije mozzarellabolletjes van Züger Frischkäse, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, zijn lichtzoet en zacht en ideaal voor smakelijke...
koemelk
St-Félicien keramiek (150 gr)
De grote broer van Saint-Marcellin IGP in zijn productie- en raffinagemethode, de Saint-Félicien Bio Vercors Melk is dikker, voller en romiger. De...