OMSCHRIJVING: aromatische plant ,in Frankrijk ook gekend als Pistou.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° keuken: tomatensalades, soepen, kruidenolie. 2° bestrijdt alle vormen van spasmen en nervositeit: maag, longen, slapeloosheid. Kan worden gekoppeld aan de meidoornBEREIDINGSWIJZE: infusie: een weinig per kopje na het eten. Pistousoep: 2 knoflooktenen, een eetlepel gekneusde basilicum en 2 lepels olijfolie, goed mengen en dit toevoegen aan een groenten-of tomatensoep.
OMSCHRIJVING: aromatische plant ,in Frankrijk ook gekend als Pistou.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° keuken: tomatensalades, soepen, kruidenolie. 2° bestrijdt alle vormen van spasmen en nervositeit: maag, longen, slapeloosheid. Kan worden gekoppeld aan de meidoornBEREIDINGSWIJZE: infusie: een weinig per kopje na het eten. Pistousoep: 2 knoflooktenen, een eetlepel gekneusde basilicum en 2 lepels olijfolie, goed mengen en dit toevoegen aan een groenten-of tomatensoep.