OMSCHRIJVING: ware neef van de wilde oregano uit de Provence. Wordt gebruikt bij pizza's en andere Italiaanse bereidingen.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. hoestsiroop samen met thijm en hysop. 2. Kalmeert, doet slapen, doet verteren.BEREIDINGSWIJZE: infusie: 10gr per liter water ged.10'. 3 kopjes per dag. Voor massageolie: 100gr plant in 1/2 olijfolie. Warm zetten samen met thijm en rozemarijn gedurende enkele dagen. Filteren.
OMSCHRIJVING: ware neef van de wilde oregano uit de Provence. Wordt gebruikt bij pizza's en andere Italiaanse bereidingen.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. hoestsiroop samen met thijm en hysop. 2. Kalmeert, doet slapen, doet verteren.BEREIDINGSWIJZE: infusie: 10gr per liter water ged.10'. 3 kopjes per dag. Voor massageolie: 100gr plant in 1/2 olijfolie. Warm zetten samen met thijm en rozemarijn gedurende enkele dagen. Filteren.