TARWEMEEL BELGISCH 100% (T150)
- 5 kg
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml olijfolie, 35gr sesamzaad en 1 kopje water. Deeg kneden, 10 minuten laten rusten en uitrollen. Vulling : stoof 1 gehakt ui en 1 teentje knoflook in olijfolie. Voeg 100gr uitgelekte gekookte arame zeewier toe, tamari, verse kruiden, citroensap en geraspte gember toe. De flappen vullen en 20' bakken op 200°
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
meel
TARWEMEEL 85% (T110)
- 5 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Wafeltjes : meng 250gr meel met 75ml zonnebloemolie,...
meel
TARWEMEEL T65
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
meel
KIKKERERWTENMEEL demeter
- 500 gr
Het is een typisch peulvrucht van het Middellandse Zeegebied. Peulvruchten werden vaak beschouwd als voedsel voor het gewone vollk en genoten geen...
meel
VOL BOEKWEITMEEL
- 5 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
meel
GERSTEMEEL
- 500 gr
Gerst is het eerste graan dat gekweekt werd en dat zich het makkelijkst aanpast aan de verschillende klimaatzones. Versterkend, regenererend, rijk...
meel
SPELTMEEL 100% (T150)
- 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
meel
QUINOAMEEL
- 20 kg
Het "Moedergraan" van de Incas, Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium,...
meel
MEERGRANENMEEL
- 25 kg
Meergranen meel: met tarwemeel, granen en zaden. Bevat gluten.RECEPT:Vol en wit meel, haver- en gerstvlokken, lijnzaad en zonnebloempitten, gierst,...
meel
AARDAPPELZETMEEL
- 25 kg
Aardappelzetmeel is zetmeel gewonnen uit aardappels. Het wordt vaak gebruikt in glutenvrije recepten.
meel
BELGISH VOLTARWEMEEL 100%
- 1 kg
Vajra 100% tarwemeel is een Belgisch bioproduct op basis van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op de Roussellerie...
meel
KIKKERERWTENMEEL demeter
- 20 kg
Het is een typisch peulvrucht van het Middellandse Zeegebied. Peulvruchten werden vaak beschouwd als voedsel voor het gewone vollk en genoten geen...
meel
ROGGEMEEL 100% demeter
- 500 gr
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en...
meel
SPELTMEEL 82% (T110)
- 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml olijfolie, 35gr sesamzaad en 1 kopje water. Deeg kneden, 10 minuten laten rusten en uitrollen. Vulling : stoof 1 gehakt ui en 1 teentje knoflook in olijfolie. Voeg 100gr uitgelekte gekookte arame zeewier toe, tamari, verse kruiden, citroensap en geraspte gember toe. De flappen vullen en 20' bakken op 200°