TARWEMEEL 100% (T150)
- 5 kg
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml olijfolie, 35gr sesamzaad en 1 kopje water. Deeg kneden, 10 minuten laten rusten en uitrollen. Vulling : stoof 1 gehakt ui en 1 teentje knoflook in olijfolie. Voeg 100gr uitgelekte gekookte arame zeewier toe, tamari, verse kruiden, citroensap en geraspte gember toe. De flappen vullen en 20' bakken op 200°
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
meel
TARWEMEEL 65% (T65)
- 5 kg
Wit tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.T65 geeft aan dat het om zeer sterk gebuilde bloem met kiemen gaat.
meel
KOKOSMEEL
- 400 gr
Kokosmeel wordt gemaakt van biologisch kokosvlees. Na drogen en ontvetten (door persen om de virgin kokosolie te extraheren), wordt het fijngemalen...
meel
5 GRANENMEEL
- 25 kg
Meel samengesteld uit 5 granen. Bevat gluten.RECEPT:Chocolade-sinaascake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 1 zakje gist, 1...
meel
GIERSTMEEL
- 500 gr
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.
meel
TARWEMEEL 100% (T150)
- 25 kg
Volkoren tarwemeel. Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml olijfolie, 35gr sesamzaad en 1 kopje water. Deeg kneden, 10 minuten laten rusten en...
meel
HALFVOL SPELTMEEL T80
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
meel
GERSTEMEEL
- 500 gr
Gerst is het eerste graan dat gekweekt werd en dat zich het makkelijkst aanpast aan de verschillende klimaatzones. Versterkend, regenererend, rijk...
meel
GLUTENPOEDER
- 400 gr
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
meel
TARWEMEEL 55% demeter
- 1 kg
tarwemeel 55% (T55) van Demeter kwaliteitRECEPT Taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het...
meel
ROGGEMEEL 100% demeter
- 5 kg
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en...
meel
GIERSTMEEL
- 5 kg
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.
meel
TIJGERNOTENMEEL
- 400 gr
Tijgernoot is de vrucht van het "chufa"-gras (cyperus esculentes), bekend sinds de Egyptische oudheid. Het ondergrondse deel van de plant is het...
meel
SPELTMEEL 82% (T110)
- 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml olijfolie, 35gr sesamzaad en 1 kopje water. Deeg kneden, 10 minuten laten rusten en uitrollen. Vulling : stoof 1 gehakt ui en 1 teentje knoflook in olijfolie. Voeg 100gr uitgelekte gekookte arame zeewier toe, tamari, verse kruiden, citroensap en geraspte gember toe. De flappen vullen en 20' bakken op 200°