Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
meel
TARWEMEEL 100% (T150)
- 1 kg
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.FARINE DE FROMENT 100%(T150)Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml...
meel
QUINOAMEEL
- 20 kg
Het "Moedergraan" van de Incas, Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium,...
meel
GLUTENPOEDER
- 400 gr
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
meel
VOL BOEKWEITMEEL demeter
- 500 gr
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
meel
TARWEMEEL 75% (T80)
- 1 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker,...
meel
RIJSTMEEL WIT
- 25 kg
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...
meel
HAVERMEEL 82% (T110)
- 500 gr
Haver is een graan dat veel energie geeft. Met meer vetten dan andere granen is haver ook rijk aan essentiële vetzuren (geproduceerd door...
meel
BELGISH VOLTARWEMEEL 100%
- 1 kg
Vajra 100% tarwemeel is een Belgisch bioproduct op basis van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op de Roussellerie...
meel
TARWEMEEL T85
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
meel
AARDAPPELZETMEEL
- 25 kg
Aardappelzetmeel is zetmeel gewonnen uit aardappels. Het wordt vaak gebruikt in glutenvrije recepten.
meel
WIT BOEKWEITMEEL
- 5 kg
Wit boekweitmeel wordt veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in...
meel
QUINOAMEEL
- 500 gr
Het "Moedergraan" van de Incas, Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium,...
meel
TARWEMEEL 75% (T80)
- 5 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker,...
meel
VOORGEKOOKT RIJSTMEEL
- 25 kg
Een fijn vol rijstmeel gestoomd om het gemakkelijker opneembaar en verteerbaar te maken voor het lichaam. Men kan het gebruiken om sauzen en soepen...
meel
PANNENKOEKENMEEL
- 500 gr
Pannenkoekenmeel: lekkere mengeling van tarwemeel en boekweitmeel.RECEPT:Beslag voor +/- 15 flensjes - 175gr meel, 6 eieren, 100gr gesmolten boter,...
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.