ROGGEMEEL 100% demeter
- 5 kg
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en lauwwarm water. Kneed samen gedurende 15 minuten om tot een niet te harde bol deeg. Laat 3 à 4 uur rijzen op kamertemperatuur, tot verdubbeling van het volume. Vorm kleine broodjes, bakken op 230°. Een holle klank wanneer er op de bodem van het brood geklopt wordt, geeft aan dat de broodjes gebakken zijn.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
meel
BELGISH VOLTARWEMEEL 100%
- 5 kg
Vajra 100% tarwemeel is een Belgisch bioproduct op basis van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op de Roussellerie...
meel
SPELTMEEL 82% (T110)
- 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
meel
TARWEMEEL 75% (T80)
- 5 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker,...
meel
GLUTENVRIJE HAVERMEEL
- 20 kg
Haver is een graan dat veel energie geeft. Met meer vetten dan andere granen is haver ook rijk aan essentiële vetzuren (geproduceerd door...
meel
BELGISH VOLTARWEMEEL 100%
- 25 kg
Vajra 100% tarwemeel is een Belgisch bioproduct op basis van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op de Roussellerie...
meel
KIKKERERWTENMEEL demeter
- 20 kg
Het is een typisch peulvrucht van het Middellandse Zeegebied. Peulvruchten werden vaak beschouwd als voedsel voor het gewone vollk en genoten geen...
meel
MAÏSMEEL
- 25 kg
De voedende bestanddelen van maïs versterken het hart en het circulatiestelsel. Men gebruikt het om brood te bakken, in pannekoeken en in...
meel
ZOETE AARDAPPELMEEL
- 300 gr
De zoete aardappel is een bijzondere groente waarvan de eigenschappen heel anders zijn dan die van de aardappel. In de natuurlijke en...
meel
ABDIJBROOD MIX
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
meel
TIJGERNOTENMEEL
- 400 gr
Tijgernoot is de vrucht van het "chufa"-gras (cyperus esculentes), bekend sinds de Egyptische oudheid. Het ondergrondse deel van de plant is het...
meel
SPELTMEEL 82% (T110)
- 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
meel
MAISZETMEEL
- 25 kg
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken. RECEPT:Snelle witte saus : breng 250 ml melk...
meel
TARWEMEEL T150
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
meel
GLUTENPOEDER
- 5 kg
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
meel
MAISZETMEEL
- 5 kg
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken.
meel
MAÏSMEEL
- 5 kg
De voedende bestanddelen van maïs versterken het hart en het circulatiestelsel. Men gebruikt het om brood te bakken, in pannekoeken en in...
‹ ›
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en lauwwarm water. Kneed samen gedurende 15 minuten om tot een niet te harde bol deeg. Laat 3 à 4 uur rijzen op kamertemperatuur, tot verdubbeling van het volume. Vorm kleine broodjes, bakken op 230°. Een holle klank wanneer er op de bodem van het brood geklopt wordt, geeft aan dat de broodjes gebakken zijn.