Meel samengesteld uit 5 granen. Bevat gluten.RECEPT:Chocolade-sinaascake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 1 zakje gist, 1 zakje vanillesuiker, 220gr kristalsuiker, 170gr meel, 50gr maizena, schil van een appelsien, 1 koffielepel oranjebloesemwater, 100gr chocoladestukjes. Goed mengen, in ingeboterde vormen doen en 20 min. bakken op 200°.
Ingrediënten
tarwe 78,8%, spelt 5,3%, gerst 5,3%, rogge 5,3%, maïs 5,3%.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
meel
VOL BOEKWEITMEEL
- 5 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
meel
QUINOAMEEL
- 5 kg
Het "Moedergraan" van de Incas, Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium,...
meel
KIKKERERWTENMEEL demeter
- 5 kg
Het is een typisch peulvrucht van het Middellandse Zeegebied. Peulvruchten werden vaak beschouwd als voedsel voor het gewone vollk en genoten geen...
meel
BELGISH VOLTARWEMEEL 100%
- 25 kg
Vajra 100% tarwemeel is een Belgisch bioproduct op basis van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op de Roussellerie...
meel
GLUTENPOEDER
- 5 kg
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
meel
TIJGERNOTENMEEL
- 400 gr
Tijgernoot is de vrucht van het "chufa"-gras (cyperus esculentes), bekend sinds de Egyptische oudheid. Het ondergrondse deel van de plant is het...
meel
TARWEMEEL 75% (T80)
- 5 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker,...
meel
TARWEMEEL 85% (T110)
- 1 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Wafeltjes : meng 250gr meel met 75ml zonnebloemolie,...
meel
TARWEMEEL T65
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
meel
TARWEMEEL 55% demeter
- 25 kg
tarwemeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitrecept taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het...
meel
BOERENBROOD MIX
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
meel
WIT BOEKWEITMEEL
- 500 gr
Wit boekweitmeel wordt veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in...
meel
GIERSTMEEL
- 5 kg
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.
meel
SPELTMEEL 82% (T110)
- 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
Meel samengesteld uit 5 granen. Bevat gluten.RECEPT:Chocolade-sinaascake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 1 zakje gist, 1 zakje vanillesuiker, 220gr kristalsuiker, 170gr meel, 50gr maizena, schil van een appelsien, 1 koffielepel oranjebloesemwater, 100gr chocoladestukjes. Goed mengen, in ingeboterde vormen doen en 20 min. bakken op 200°.