Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te voorzien. Vervang bijvoorbeld ook eens 2/5 tarwemeel door rijstmeel in een tempurabeslag om te frituren. Vooral gebruikt in witte sauzen. Rijstmeel maakt taarten lichtjes crokant, en cakes zachter (met 1/3 rijsmeel t.o.v. 2/3 tarwemeel. Ook te gebruiken in pannekoekjes.Gemiddelde voedingswaarde : eiwitten 8.0g, koolhydraten 71.0g, vetten 1.0g, energiewaarde 325Kcal.
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te voorzien. Vervang bijvoorbeld ook eens 2/5 tarwemeel door rijstmeel in een tempurabeslag om te frituren. Vooral gebruikt in witte sauzen. Rijstmeel maakt taarten lichtjes crokant, en cakes zachter (met 1/3 rijsmeel t.o.v. 2/3 tarwemeel. Ook te gebruiken in pannekoekjes.Gemiddelde voedingswaarde : eiwitten 8.0g, koolhydraten 71.0g, vetten 1.0g, energiewaarde 325Kcal.