Aromatische olie gemaakt volgens een oude methode van maceratie. De truffel wordt in een extra vierge olijfolie gemacereerd, dan wordt de olie gefilterd en in flessen gebotteld. Op deze wijze neemt de olie de smaak en het aroma van de ingrediënten op. De truffelolie is niet te sterk, uitstekend om smaak toe te voegen aan al uw gerechten, op pizzas of zachte kazen. GEEN NL OP DE LABELS. STALEN : op aanvraag verkrijgbaar bij info@vajra.bio.
Aromatische olie gemaakt volgens een oude methode van maceratie. De truffel wordt in een extra vierge olijfolie gemacereerd, dan wordt de olie gefilterd en in flessen gebotteld. Op deze wijze neemt de olie de smaak en het aroma van de ingrediënten op. De truffelolie is niet te sterk, uitstekend om smaak toe te voegen aan al uw gerechten, op pizzas of zachte kazen. GEEN NL OP DE LABELS. STALEN : op aanvraag verkrijgbaar bij info@vajra.bio.