Olie van superieure kwaliteit, 1e koude persing. Voor deze gecertificeerde olie worden de olijven, die in biodynamische teelt in het zuiden van de Peloponnesos worden geteeld, binnen 24 uur geoogst, gewassen en vervolgens geperst. De olie wordt eenvoudig gefilterd en gebotteld. In 2023 en voor het vierde achtereenvolgende jaar kreeg de extra olijfolie van eerste persing van Epikouros de gouden medaille op de XXVIII BIOL voor de beste biologische extra olijfolie van eerste persing ter wereld.De extra olijfolie van eerste persing Demeter van Epikouros werd in 2022 verkozen tot een van de 10 beste biologische olijfoliën die werden gepresenteerd op de Biofach, de grootste biologische landbouwbeurs ter wereld, en kreeg daarmee internationale erkenning!
Olie van superieure kwaliteit, 1e koude persing. Voor deze gecertificeerde olie worden de olijven, die in biodynamische teelt in het zuiden van de Peloponnesos worden geteeld, binnen 24 uur geoogst, gewassen en vervolgens geperst. De olie wordt eenvoudig gefilterd en gebotteld. In 2023 en voor het vierde achtereenvolgende jaar kreeg de extra olijfolie van eerste persing van Epikouros de gouden medaille op de XXVIII BIOL voor de beste biologische extra olijfolie van eerste persing ter wereld.De extra olijfolie van eerste persing Demeter van Epikouros werd in 2022 verkozen tot een van de 10 beste biologische olijfoliën die werden gepresenteerd op de Biofach, de grootste biologische landbouwbeurs ter wereld, en kreeg daarmee internationale erkenning!