De CastelaS-molen herziet de traditionele praktijken van de oudsten van de Vallée des Baux de Provence om Noir d'Olive BIO te creëren. Deze olijfolie is afkomstig van 4 soorten olijven uit onze boomgaarden, geplukt op volle rijpheid en opgeslagen in palox beschut tegen zuurstof. Dan begint het delicate werk van een lichte gisting geassocieerd met een knowhow om de smaak van de gekonfijte zwarte olijf van de molenstenen van onze voorouders te vinden. Alle kunst bestaat erin om deze typischheid te verkrijgen zonder de gebreken ervan te lijden!
Ingrediënten
100% koudgeperste extra vierge olijfolie van biologische oorsprong.
De CastelaS-molen herziet de traditionele praktijken van de oudsten van de Vallée des Baux de Provence om Noir d'Olive BIO te creëren. Deze olijfolie is afkomstig van 4 soorten olijven uit onze boomgaarden, geplukt op volle rijpheid en opgeslagen in palox beschut tegen zuurstof. Dan begint het delicate werk van een lichte gisting geassocieerd met een knowhow om de smaak van de gekonfijte zwarte olijf van de molenstenen van onze voorouders te vinden. Alle kunst bestaat erin om deze typischheid te verkrijgen zonder de gebreken ervan te lijden!