Aromatische en pikante olie gemaakt volgens een oude methode van maceratie. De chilipeper wordt in een extra vierge olijfolie gemacereerd, dan wordt de olie gefilterd en in flessen gebotteld. Op deze wijze neemt de olie de smaak en het aroma van de ingrediënten op. De chili olie is niet te pikant, uitstekend om smaak toe te voegen aan al uw gerechten, op pizzas of zachte kazen. GEEN NL OP DE LABELS. STALEN : op aanvraag verkrijgbaar bij info@vajra.bio
Aromatische en pikante olie gemaakt volgens een oude methode van maceratie. De chilipeper wordt in een extra vierge olijfolie gemacereerd, dan wordt de olie gefilterd en in flessen gebotteld. Op deze wijze neemt de olie de smaak en het aroma van de ingrediënten op. De chili olie is niet te pikant, uitstekend om smaak toe te voegen aan al uw gerechten, op pizzas of zachte kazen. GEEN NL OP DE LABELS. STALEN : op aanvraag verkrijgbaar bij info@vajra.bio