FUSILLI GROENE ERWTEN EN QUINOA
- 250 gr
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 6 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en onmiddellijk opdienen.
Ingrediënten
Spliterwtenmeel 85%, quinoameel 15%
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
pasta
SPIRELLI TARWE WIT
- 500 gr
De witte Spirelli pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is...
pasta
SPIRELLI 100 % MAIS
- 400 gr
De maïs spirelli's worden op een lage temperatuur gedroogd, wat voor een goed kookresultaat zorgt. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele...
pasta
SPIRELLI RODE LINZEN
- 4 kg
Laat u verleiden, ontdek de pastas op basis van roze linzen.Ze hebben bijna dezelfde textuur als klassieke pasta op basis van tarwe of andere...
pasta
SPAGHETTI TARWE WIT
- 500 gr
De witte Spaghetti is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is een...
pasta
LASAGNE
- 250 gr
De witte lasagnavellen zijn gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is...
pasta
PENNE TARWE WIT
- 500 gr
De witte Penne pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is een...
pasta
Konjac Tagliatelle
- 250 gr
Volg je een low-carb, glutenvrij of caloriearm dieet, maar kun je niet zonder pasta? Deze biologische konjaknoodles (of konjac) zijn het antwoord...
‹ ›
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 6 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en onmiddellijk opdienen.