
De witte Spirelli pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is een poreus deeg die heel goed kookt en die de smaak van de andere ingrediënten perfekt opneemt.
(REF : GASPI2)
(REF : PATT6)
(REF : PROPL1)
(REF : CLPL1)
(REF : PATGF5)
(REF : PROPE)
(REF : PROPL6)
(REF : PAGB3)
(REF : PATL3)
(REF : PROMF2)
(REF : BPTPE1)
(REF : BPTFU2)
(REF : BPTSP1)
(REF : PATT5)
(REF : PROPL2)
(REF : GAPE1)
De witte Spirelli pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is een poreus deeg die heel goed kookt en die de smaak van de andere ingrediënten perfekt opneemt.