De zeewiertapenade is gemaakt van biologische ingrediënten en meer bepaald van verse biologische zeewieren, geoogst op de Bretoense kusten. Heerlijk op toastjes, in de sandwiches, met pasta enz...
Ingrediënten
40% zeewieren (zeeboontjes, dulse), water, ontgeurde koolzaadolie, 8% tomaat (tomatenconcentraat, maiszetmeel), rode paprika, citroensap, ciderazijn, look, zeezout, komijn, Espelette piment, zuurmiddel: melkzuur.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
11 andere producten in dezelfde categorie:
pesto-s
PESTO ROSSO TOMAAT
- 130 gr
Lekkere smaakmaker voor bij pasta gemaakt met zongedroogde tomaten; wordt bereid zonder warmtebehandeling om de intensiteit van de smaken te...
pesto-s
PESTO PAPRIKA RICOTTA
- 120 gr
Lekkere smaakmaker voor bij pasta gemaakt met zongedroogde tomaten; wordt bereid zonder warmtebehandeling om de intensiteit van de smaken te...
pesto-s
PESTO VEGETALE
- 130 gr
Pesto vegan, zonder parmiggiano.Typische smaakmaker voor bij pasta, gekend over heel de wereld. Deze pesto is ideaal voor wie de unieke smaak van...
pesto-s
PESTO ZWARTE BOERENKOOL
- 130 gr
Pesto met Italiaanse zwarte kool, ook wel palmkool genoemd. Lekker bij pasta of als spread op toastjes of bij groenten.
pesto-s
PESTO TOMAAT PECORINO
- 120 gr
Lekkere smaakmaker voor bij pasta gemaakt met zongedroogde tomaten; wordt bereid zonder warmtebehandeling om de intensiteit van de smaken te...
pesto-s
PESTO GENOVESE (PARMEZAAN)
- 130 gr
Een typische pasta smaakmaker, bekend over de hele wereld. Deze ongepasteuriseerde pesto van Nutrimento is gemaakt met verse basilicum en...
pesto-s
PESTO RUCOLA
- 130 gr
Lekkere smaakmaker voor bij pasta, wordt bereid zonder warmtebehandeling om de intensiteit van de smaken te bewaren en om dezelfde authenticiteit...
pesto-s
PESTO AUBERGINE
- 130 gr
Deze hartige saus met aubergines wordt zonder verhitting bereid, door verse groenten in olie te marineren. Dit proces geeft een smaakvolle saus,...
‹ ›
De zeewiertapenade is gemaakt van biologische ingrediënten en meer bepaald van verse biologische zeewieren, geoogst op de Bretoense kusten. Heerlijk op toastjes, in de sandwiches, met pasta enz...