Kokosmelk wordt verkregen door geraspte kokos te mengen met warm water en vervolgens uit te knijpen. Hij wordt regelmatig gebruikt in de aziatische keuken voor het bereiden van gerechten, soepen, sauzen, ijsjes, koekjes, desserts en cocktails.
Ingrediënten
kokosnootextract, water.
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
potten-en-blikjes
KAPPERTJES IN AZIJN
- 140 gr
De biologische kappertjes Il Nutrimento worden met de hand geplukt en verwerkt. Deze kleine, licht aangezuurde kappertjes worden bewaard in...
potten-en-blikjes
JALAPENOS
- 170 gr
De Jalapeño peper is een van de bekendste Mexicaanse pepers, met zijn unieke smaak en stevige textuur. Onze biologische Jalapeño pepers zijn...
potten-en-blikjes
TOMATENSAUS RAGOUT LINZEN VEGAN
- 280 gr
Deze smakelijke glutenvrije pastasaus op basis van tomaten en linzen is het ideale plantaardige alternatief voor de "traditionele" Bolognesesaus.
potten-en-blikjes
KALAMATA OLIJVEN demeter
- 320 gr
Epikouros is een Griekse producent van gecertificeerde biologische olijven sinds 1995 en exporteert olijven, olijfolie, antipasti's en andere...
potten-en-blikjes
PESTO AUBERGINE
- 130 gr
Deze hartige saus met aubergines wordt zonder verhitting bereid, door verse groenten in olie te marineren. Dit proces geeft een smaakvolle saus,...
potten-en-blikjes
PESTO ZWARTE BOERENKOOL
- 130 gr
Pesto met Italiaanse zwarte kool, ook wel palmkool genoemd. Lekker bij pasta of als spread op toastjes of bij groenten.
potten-en-blikjes
GEGRILDE PAPRIKA'S
- 190 gr
Lekkere gegrilde paprika's, gekruid met mediterrane aromatische kruiden en bewaard in extra vierge olijfolie. Ideaal om bij het aperitief te eten,...
potten-en-blikjes
GROENE OLIJVEN TAPENADE
- 190 gr
Gebaseerd op olijven van de variëteit Konservolea, afkomstig uit de regio Amfissa. Lekker geparfumeerd met oregano.
potten-en-blikjes
TOMATENSAUS BASILICUM
- 550 gr
Tomatensaus met basilicum. Gemaakt van verse en sappige tomaten en aromatische kruiden. Heerlijk te combineren met pasta of alle soorten...
Kokosmelk wordt verkregen door geraspte kokos te mengen met warm water en vervolgens uit te knijpen. Hij wordt regelmatig gebruikt in de aziatische keuken voor het bereiden van gerechten, soepen, sauzen, ijsjes, koekjes, desserts en cocktails.