WITTE BASMATI RIJST demeter
- 750 gr
Witte Indische basmatirijst. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1 kop rijst, 2 kaneelstokken, 10 hele kardamomzaden, zout en 100gr boter. Laat 2 minuten koken en zet het vuur op minimum sterkte. Kook nog 10 minuten, doof het vuur, en laat nog 10 minuten rusten onder deksel opdat de rijst goed zwelt. Gaat goed samen met indische gerechten.
Ingrediënten
witte basmatirijst demeter kwaliteit
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
rijst
WITTE SUSHI RIJST
- 500 gr
Volle Clearspring rijst is perfect om lekkere sushis te maken. De rijst is Selenio rijst, een variëteit rijst die verbouwd wordt in de Piemonte...
rijst
RODE KERALA RIJST
- 500 gr
Krokante rode rijst uit een bio fairtrade netwerk, geteeld in India in de deelstaat Kerala door lokale producenten die zich inzetten voor de...
rijst
HALFVOLLE RONDE RIJST
- 500 gr
Bio halfvolle rijst is voedzaam en rijk aan mineralen maar bevat minder vezels dan bruine rijst, wat het lichter verteerbaar maakt voor mensen met...
rijst
ZWARTE JASMIJN RIJST
- 500 gr
Wilde Thaise rijst. Volle, niet ontvezelde en natuurlijk geparfumeerde rijst. De rijstkorrels kan men laten ontkiemen.RECEPT:Stoof op zeer hoog...
rijst
VOLLE BASMATI RIJST
- 5 kg
Volle basmatirijst uit Pakistan. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin...
rijst
VOLLE RONDE RIJST
- 1 kg
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.RECEPT...
rijst
WITTE LANGE RIJST
- 1 kg
Witte lange rijst uit Italië. Thailands recept: kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout. Voeg hierbij 1 kop rijst en kook 15 minuten op zeer...
rijst
WITTE LANGE RIJST
- 5 kg
Witte lange rijst uit Italië. Thailands recept: kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout. Voeg hierbij 1 kop rijst en kook 15 minuten op zeer...
rijst
WILDE RIJST
- 500 gr
Wilde rijst groeit aan de oppervlakte van de meren van Canada. Dit type gras met een hazelnotensmaak behoort tot de traditionele keuken van de...
rijst
VOLLE LANGE RIJST
- 500 gr
Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de...
rijst
REGENWOUD RIJST
- 400 gr
Rainforest Javaanse rijst, ook wel bekend als regenwoudrijst, is vernoemd naar de smaken die vrijkomen en die doen denken aan aroma's van tropische...
rijst
VOLLE & WILDE RIJST
- 250 gr
Deze interessante mix van lange bruine rijst en wilde zwarte rijst is super eenvoudig te bereiden. Het is verpakt in een magnetronbestendig zakje,...
rijst
WITTE JASMIJN RIJST
- 500 gr
Rijst met een lange korrel, iets groter dan de basmatirijst, sterk geparfumeerd.Thailands recept : kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout....
‹ ›
Witte Indische basmatirijst. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1 kop rijst, 2 kaneelstokken, 10 hele kardamomzaden, zout en 100gr boter. Laat 2 minuten koken en zet het vuur op minimum sterkte. Kook nog 10 minuten, doof het vuur, en laat nog 10 minuten rusten onder deksel opdat de rijst goed zwelt. Gaat goed samen met indische gerechten.