Ingrediënten
Schapen- en geitenmelk, zout, melkzuurbacteriën, stremsel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
schapenmelk
Tomme 3 soorten melk (+/- 2,2 kg)
Handgevormde kaas gemaakt van 3 volle melken (schapen-, koeien- en geitenmelk).Semi-geperste kaas met een soepele, licht open textuur.Koperbruine...
schapenmelk
Lou Larzac Pérail (150 gr)
Een zachte, volle kaas met een fijne, licht heuvelachtige korst. Deze witte kaas heeft een romige textuur.
schapenmelk
Tomme des Botteresses (+/- 3 kg)
Deze geperste tomme van schapenmelk rijpt 2 tot 3 maanden in een kelder. De naam komt van een plaats in de Condroz. De naam Botteresse verwijst...
schapenmelk
Pérail de brebis (schaap) (150 gr)
Pérail de brebis is een zachte kaas met een bloomachtige korst. Het is een kaas met karakter, een unieke smaak en een smeltende textuur. Hij bevat...
schapenmelk
Lactosevrije Feta (150g)
Maak kennis met authentieke Griekse Feta BOB gemaakt van biologische schapen- en geitenmelk. De lactosevrije versie van Danatel maakt indruk met...
schapenmelk
Petit Chabin (80 gr) BULK
De naam van deze verse schapenkaas komt van de kruising tussen een schaap en een geit in de middeleeuwen. De pasta is wit, fris en vochtig. Hij...