Brebis (schaap) de Wavreumont (+/- 2 kg)
Ingrediënten
Gethermiseerde biologische schapenMELK, zout, melk enzymen (MELK), dierlijk stremsel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
schapenmelk
Roquefort Papillon AOP portie (100 gr)
Papillon Roquefort is ook verkrijgbaar in porties! In de kaasmakerij Papillon in Roquefort-sur-Soulzon, in het hart van Aveyron, werd in 1906 de...
schapenmelk
Lou Larzac Pérail (150 gr)
Een zachte, volle kaas met een fijne, licht heuvelachtige korst. Deze witte kaas heeft een romige textuur.
schapenmelk
Roquefort Papillon AOP (+/- 1,350 kg)
In de kaasmakerij Papillon in Roquefort-sur-Soulzon, in het hart van Aveyron, werd in 1906 de BOB-kaas Roquefort Papillon geboren. De kaas...
schapenmelk
Pérail de brebis (schaap) (150 gr)
Pérail de brebis is een zachte kaas met een bloomachtige korst. Het is een kaas met karakter, een unieke smaak en een smeltende textuur. Hij bevat...
schapenmelk
Bleu d'Adèle (+/- 2,5 kg)
Deze zachte, blauwgeaderde schapenkaas rijpt 6 tot 8 weken in een kelder. De naam komt van het type kaas en de voornaam van een van de dochters van...
schapenmelk
Fleurs de brebis (+/- 1 kg)
Fleurs de brebis is een zachte, gepasteuriseerde schapenkaas met een gemengde korst. Deze kaas rijpt 3 weken in kelders en heeft een smeltende,...