Een romige Brie van biologische schapenmelk, ideaal voor tapas, spreads, salades en gratins.
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, penicilium, calciumchloride
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
schapenmelk
Bergeval vers (125 gr)
Deze verse kaas van gepasteuriseerde schapenmelk is uitgelekt, gezouten en ongerijpt. Fris en romig, perfect voor aperitieven, salades, quiches......
schapenmelk
Roquefort Papillon AOP portie (100 gr)
Papillon Roquefort is ook verkrijgbaar in porties! In de kaasmakerij Papillon in Roquefort-sur-Soulzon, in het hart van Aveyron, werd in 1906 de...
schapenmelk
Roquefort Papillon AOP (+/- 1,350 kg)
In de kaasmakerij Papillon in Roquefort-sur-Soulzon, in het hart van Aveyron, werd in 1906 de BOB-kaas Roquefort Papillon geboren. De kaas...
schapenmelk
Tomme 3 soorten melk (+/- 2,2 kg)
Handgevormde kaas gemaakt van 3 volle melken (schapen-, koeien- en geitenmelk).Semi-geperste kaas met een soepele, licht open textuur.Koperbruine...
schapenmelk
Douceur du Tarn (+/- 1,7 kg)
Handgevormde kaas van volle schapenmelk.Half geperste pasta, fijn geperst.Soepele textuur.Geelbruine gewassen korst.
schapenmelk
Fleurs de brebis (+/- 1 kg)
Fleurs de brebis is een zachte, gepasteuriseerde schapenkaas met een gemengde korst. Deze kaas rijpt 3 weken in kelders en heeft een smeltende,...
schapenmelk
Pérail de brebis (schaap) (150 gr)
Pérail de brebis is een zachte kaas met een bloomachtige korst. Het is een kaas met karakter, een unieke smaak en een smeltende textuur. Hij bevat...
Een romige Brie van biologische schapenmelk, ideaal voor tapas, spreads, salades en gratins.