
schapenmelk
Tomme de l'Agasse / Lou Païssou (+/- 3 kg)(REF : 23809)
Deze zachte schapenkaas, waarvan de korst gewassen is in speltbier, rijpt ongeveer 30 dagen in een kelder. De naam komt van een combinatie van de naam van een van de schapenboeren en een woordspeling op spelt. Op het etiket staan 2 ooien die feest vieren met een goed bier. De oranje korst van deze kaas is morgée. Het heeft een lichtgekleurde pasta en een zachte textuur. Hij heeft een uitgesproken, romige smaak. De kaas kan worden gegeten op een kaasplateau, in aperitiefblokjes, enz.
(REF : 23809)
(REF : 21201)
(REF : 20316)
(REF : 23125)
(REF : 23807)
(REF : 21424)
(REF : 27903)
(REF : 25904)
(REF : 73450)
(REF : 21418)
(REF : 20075)
(REF : 21420)
(REF : 73970)
(REF : 61818)
(REF : 71901)
(REF : 26722)
Deze zachte schapenkaas, waarvan de korst gewassen is in speltbier, rijpt ongeveer 30 dagen in een kelder. De naam komt van een combinatie van de naam van een van de schapenboeren en een woordspeling op spelt. Op het etiket staan 2 ooien die feest vieren met een goed bier. De oranje korst van deze kaas is morgée. Het heeft een lichtgekleurde pasta en een zachte textuur. Hij heeft een uitgesproken, romige smaak. De kaas kan worden gegeten op een kaasplateau, in aperitiefblokjes, enz.