Pecorino Sardo half oud (+/- 3 kg)
Ingrediënten
MELK, stremsel, zout
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
schapenmelk
La Brique de Brebis (schaap) (150 gr)
Brique de brebis is een zachte kaas met een fijne, bloomachtige korst en een zachte, romige textuur. Deze kaas bevat geen dierlijk stremsel en is...
schapenmelk
Douceur du Tarn (+/- 1,7 kg)
Handgevormde kaas van volle schapenmelk.Half geperste pasta, fijn geperst.Soepele textuur.Geelbruine gewassen korst.
schapenmelk
Roquefort Papillon AOP (+/- 1,350 kg)
In de kaasmakerij Papillon in Roquefort-sur-Soulzon, in het hart van Aveyron, werd in 1906 de BOB-kaas Roquefort Papillon geboren. De kaas...
schapenmelk
Fleurs de brebis (+/- 1 kg)
Fleurs de brebis is een zachte, gepasteuriseerde schapenkaas met een gemengde korst. Deze kaas rijpt 3 weken in kelders en heeft een smeltende,...
schapenmelk
Tomme de Mijoule (+/- 1,2 kg)
Handgemaakte kaas van volle schapenmelk.Zachte kaas met een milde, delicate smaak.Soepele, licht luchtige textuur.Dunne, witgebloemde korst.
schapenmelk
Petit Chabin (80 gr) BULK
De naam van deze verse schapenkaas komt van de kruising tussen een schaap en een geit in de middeleeuwen. De pasta is wit, fris en vochtig. Hij...
schapenmelk
Tomme 3 soorten melk (+/- 2,2 kg)
Handgevormde kaas gemaakt van 3 volle melken (schapen-, koeien- en geitenmelk).Semi-geperste kaas met een soepele, licht open textuur.Koperbruine...
schapenmelk
Roquefort Papillon AOP portie (100 gr)
Papillon Roquefort is ook verkrijgbaar in porties! In de kaasmakerij Papillon in Roquefort-sur-Soulzon, in het hart van Aveyron, werd in 1906 de...