Tomme de l'Agasse / Lou Païssou (+/- 3 kg)
Halfgekookte geperste kaas met een fijne, romige textuur.Natuurlijke gebloemde korst
Ingrediënten
Gethermiseerde schapenMELK (temperatuur lager dan pasteurisatie), zout, stremsel, fermenten
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
schapenmelk
Douceur du Tarn (+/- 1,7 kg)
Handgevormde kaas van volle schapenmelk.Half geperste pasta, fijn geperst.Soepele textuur.Geelbruine gewassen korst.
schapenmelk
Roquefort Papillon AOP portie (100 gr)
Papillon Roquefort is ook verkrijgbaar in porties! In de kaasmakerij Papillon in Roquefort-sur-Soulzon, in het hart van Aveyron, werd in 1906 de...
schapenmelk
La Brique de Brebis (schaap) (150 gr)
Brique de brebis is een zachte kaas met een fijne, bloomachtige korst en een zachte, romige textuur. Deze kaas bevat geen dierlijk stremsel en is...
schapenmelk
Petit Chabin (80 gr) BULK
De naam van deze verse schapenkaas komt van de kruising tussen een schaap en een geit in de middeleeuwen. De pasta is wit, fris en vochtig. Hij...
schapenmelk
Bleu d'Adèle (+/- 2,5 kg)
Deze zachte, blauwgeaderde schapenkaas rijpt 6 tot 8 weken in een kelder. De naam komt van het type kaas en de voornaam van een van de dochters van...
schapenmelk
Bergeval vers (125 gr)
Deze verse kaas van gepasteuriseerde schapenmelk is uitgelekt, gezouten en ongerijpt. Fris en romig, perfect voor aperitieven, salades, quiches......
schapenmelk
Tomme des Botteresses (+/- 3 kg)
Deze geperste tomme van schapenmelk rijpt 2 tot 3 maanden in een kelder. De naam komt van een plaats in de Condroz. De naam Botteresse verwijst...
schapenmelk
Tomme de Mijoule (+/- 1,2 kg)
Handgemaakte kaas van volle schapenmelk.Zachte kaas met een milde, delicate smaak.Soepele, licht luchtige textuur.Dunne, witgebloemde korst.
Halfgekookte geperste kaas met een fijne, romige textuur.Natuurlijke gebloemde korst