Wortelen waren een voor de hand liggende keuze voor het Bord à Bord team, maar niet zomaar een wortel! De gele wortel is zachter en heeft delicatere smaken, perfect om te combineren met geconfijte citroen en komijn. Deze melange is een ode aan het reizen van Tanger naar Bombay, allemaal binnen handbereik! Chips, dippers, spreads, of als smaakmaker in een salade of op avocado toast zonder avocado! Bord à bord is een 100% plantaardig merk uit Bretagne. De recepten zijn ORGANISCH gecertificeerd door ecocert (certificatie-instelling).
Ingrediënten
Gele wortelen 46%, zeespaghetti (Himanthalia elongata) 25%, raapzaadolie van de eerste persing, water, citroensap, geconserveerde citroen 4,6%, puree van SESAM zonder dop, puree van hele AMANDELE 1,8%, zout, kurkuma, geroosterd komijnzaad.
Wortelen waren een voor de hand liggende keuze voor het Bord à Bord team, maar niet zomaar een wortel! De gele wortel is zachter en heeft delicatere smaken, perfect om te combineren met geconfijte citroen en komijn. Deze melange is een ode aan het reizen van Tanger naar Bombay, allemaal binnen handbereik! Chips, dippers, spreads, of als smaakmaker in een salade of op avocado toast zonder avocado! Bord à bord is een 100% plantaardig merk uit Bretagne. De recepten zijn ORGANISCH gecertificeerd door ecocert (certificatie-instelling).