Aubergine kaviaar (100 gr)
Een heerlijke auberginekaviaar gemaakt met biologische en lokale groenten. Een gastronomisch recept dat uw recepten zal verrijken of gewoon als aperitief kan worden gedronken.
Ingrediënten
Aubergine, olijfolie, ui, citroensap, knoflook, zout, peper, komijn, chilipeper
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
Tomatenpesto (170 g)
Deze veganistische (kaasvrije) tomatenpesto is rijk en krachtig van smaak, met door Culinare geroosterde en gemalen zonnebloempitten voor de textuur.
spreads
Hummus helemaal sesam (150 gr)
Een heel eenvoudig recept voor “rauwe” kikkererwtenhummus, met slechts 5 ingrediënten. De rijke sesampuree geeft het een echt romige textuur en een...
spreads
Hummus koriander (170 gr)
Hummus voor liefhebbers van koriander: heldere kleur, frissere smaak en romige, authentieke textuur! Wat heb je nog meer nodig? Koriander fleurt...
spreads
PRECO - Houmous (150 gr)
Houmous, préparé à la coriandre fraiche. Sans gluten. Végérarien. Peut servir degarniture pour pain, de sauce dip ou simplement de délicieux...
spreads
Groente tarama (170 g)
Deze vegan tarama doet denken aan viskuit, met zijn jodiumhoudende smaak (door de combinatie van gerookte tofu en rood zeewier) en de knapperige,...
spreads
PRECO - Tofu salade (150 gr)
Salade de tofu, le "fromage" végétalien aux fines herbes. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des...
zeevruchtenbereiding
Tarama (150 gr)
Tarama gemaakt met een kleine mixer om de emulsie te verkrijgen van duurzaam gevangen kabeljauwkuit. Het is gegarandeerd glutenvrij (AFDIAG) en...
spreads
PRECO - Salade paddestoelen (500 gr)
Salade de champignons sautés au basilic frais. Sans gluten. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables, des quiches et...
spreads
Taharama (150 gr)
L'atelier V herziet de Tarama, een klassiek aperitief, in dit recept dat 100% plantaardig, lokaal en zonder viseitjes is. Het is een verbluffend...
zeevruchtenbereiding
Rillette van gerookte forel (90 gr)
Ontdek de heerlijke smaak van gerookte forel, gezoet met een vleugje room en opgewekt door de pittige noten van citroen, in zachte, smeltende...
zeevruchtenbereiding
Rillette van zalm (90 gr)
Alle smaak van zalm wordt gesublimeerd in deze romige, smeltende rillettes die fijnproevers zeker zullen bekoren.
spreads
PRECO - Salade Seitan/curry (150 gr)
Salade Seitancurry, avec la fraicheur de l'ananas... Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables, des quiches et des...
plantaardige-alternatieven
Sojami vegan broodbeleg met Noten (125 gr)
Een delicate, rijke en authentieke smaak: de walnoot geeft deze Sojami een zoete, licht geroosterde en troostende smaak met een uniek karakter....
‹ ›
Een heerlijke auberginekaviaar gemaakt met biologische en lokale groenten. Een gastronomisch recept dat uw recepten zal verrijken of gewoon als aperitief kan worden gedronken.