CHOCOLATS DE PAULINE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure cacaoboter (40% minimum, waar een "goede" chocolade gemiddeld 20% bevat). Zonder lecitine (middel dat wordt gebruikt wordt ter vervanging van de dure cacaoboter) Weinig suiker hetgeen de smaaksensatie nog verhoogt. Naast de repen Chocolade presenteert CHOCOLATS DE PAULINE u tal van specialiteiten ter gelegenheid van de feesten van Kerst en Pasen.
CHOCOLATS DE PAULINE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure cacaoboter (40% minimum, waar een "goede" chocolade gemiddeld 20% bevat). Zonder lecitine (middel dat wordt gebruikt wordt ter vervanging van de dure cacaoboter) Weinig suiker hetgeen de smaaksensatie nog verhoogt. Naast de repen Chocolade presenteert CHOCOLATS DE PAULINE u tal van specialiteiten ter gelegenheid van de feesten van Kerst en Pasen.