Groene soja wordt voornamelijk gekiemd geconsumeerd maar kan ook gekookt gegeten worden samen met rijst en groenten bijvoorbeeld. Hij is zeer rijk aan eiwitten, calcium, ijzer, fosfor en vezels.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
8 andere producten in dezelfde categorie:
soja
SOJAVEZELS FIJN
- 300 gr
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...
soja
GELE SOJA
- 25 kg
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...
soja
GELE SOJA
- 500 gr
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...
soja
SOJAVEZELS GROF
- 200 gr
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...
soja
SOJAVEZELS FIJN
- 10 kg
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...
soja
GROENE SOJA
- 500 gr
Groene soja of mungbonen worden voornamelijk gekiemd geconsumeerd als sojascheuten, maar kunnen ook gekookt gegeten worden, samen met rijst en...
soja
GELE SOJA
- 5 kg
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...
soja
SOJAVEZELS GROF
- 10 kg
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...
‹ ›
Groene soja wordt voornamelijk gekiemd geconsumeerd maar kan ook gekookt gegeten worden samen met rijst en groenten bijvoorbeeld. Hij is zeer rijk aan eiwitten, calcium, ijzer, fosfor en vezels.