DASLOOK - 16 gr

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : COAO1
Merk : COOK
Kartoneenheid : 3
Minimum afname : 3
EAN : 3417960033554
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Specerijen, kruiden en planten

Productbeschrijving

Suggestie: vlees, yoghurtsaus of platte kaas. Gearomatiseerde olie: in 50 cl olie, 2 soeplepels daslook en een koffielepel zout toevoegen. Enkele dagen laten rusten.


Ingrediënten
Daslook

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

specerijen-kruiden-en-planten
BERKENBLAD - 25 gr
OMSCHRIJVING: de bladeren van deze boom worden geoogst op het eind van de lente voor ze hard worden.TRADITIONEEL GEBRUIK: De berk roept de...

(REF : HFBO1)

specerijen-kruiden-en-planten
UIENSLIERTEN - 105 gr
Er gaat niets boven de verse uien die je kunt vinden in je plaatselijke tuinier of biologische winkel. Maar voor het oplossen van problemen is deze...

(REF : COOL1)

specerijen-kruiden-en-planten
SALADE KRUIDEN - 20 gr
Saladekruiden - Meng in vinaigrettes en laat enkele minuten rusten.

(REF : COMS)

specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KURKUMA POEDER - 35 gr
Curcuma (Curcuma longa) is de wortelstok van een grasachtige vaste plant van de familie van gember, Zingiberaceae. Het werd eerst gebruikt als...

(REF : ECOCC1)

specerijen-kruiden-en-planten
ORANJEBLOESEMBLAD - 25 gr
OMSCHRIJVING: bladeren van de bekende vruchtenboom. Moeten absoluut van biologische origine zijn, want de gangbare sinaasteelt is vergeven van de...

(REF : HFOF1)

specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING ZWARTE PEPER - 50 gr
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze...

(REF : ECOPO1)

specerijen-kruiden-en-planten
HIBISCUSBLOEM - 50 gr
OMSCHRIJVING: in subtropische landen wordt deze plant tot 5 meter hoog en even breed. De bloem, de vrucht en de bladeren zijn bij sommige soorten...

(REF : HFHI1)

specerijen-kruiden-en-planten
ROZE PEPER - 20 gr
De roze bessen worden voornamelijk op het eiland Réunion geteeld. Hun smaak verdwijnt snel. Hun aroma is meer aromatisch dan pittig en wordt in...

(REF : COBR1)

specerijen-kruiden-en-planten
SJALOTGRIES - 40 gr
Suggestie: vinaigrette, sauzen, vlees

(REF : COEC1)

specerijen-kruiden-en-planten
MOERASSPIREA - 25 gr
OMSCHRIJVING: plant met hoge takken, makkelijk te vinden in moerassig gebied in juli en augustus.TRADITIONEEL GEBRUIK: werkt op de...

(REF : HFRP1)

specerijen-kruiden-en-planten
BASILICUM BLAADJES - 35 gr
OMSCHRIJVING: aromatische plant ,in Frankrijk ook gekend als Pistou.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° keuken: tomatensalades, soepen, kruidenolie. 2°...

(REF : HFBA1)

specerijen-kruiden-en-planten
ROZENBOTTEL - 80 gr
OMSCHRIJVING: Vrucht van de wilde rozelaar. De bessen worden in de herfst geoogst voor de vorst.TRADITIONEEL GEBRUIK: Gaat goed in winterse...

(REF : HFCY1)

specerijen-kruiden-en-planten
DILLEZAAD - 35 gr
Uit de wortelfamilie is dille een plant die vooral bekend staat om zijn bladeren. Maar de zaden zijn ook erg geurig en interessant bij het koken!...

(REF : COAN1)

specerijen-kruiden-en-planten
KURKUMA POEDER - 35 gr
Curcuma (Curcuma longa) is de wortelstok van een grasachtige vaste plant van de familie van gember, Zingiberaceae. Het werd eerst gebruikt als...

(REF : COCC1)

specerijen-kruiden-en-planten
SUMAC POEDER - 35 gr
Deze specerij met een fruitige, zure smaak wordt al sinds de oudheid in het Midden-Oosten gebruikt en is een uitstekende vervanger voor citroen en...

(REF : COSM1)

specerijen-kruiden-en-planten
ROZEMARIJN - 25 gr
Geurige en kamferachtige geur.Gebruik voor marinades, Provençaalse keuken, paella, vulling, seitan. Geneeskrachtige kruiden: stimulerend,...

(REF : CORO1)