Suggestie: vlees, yoghurtsaus of platte kaas. Gearomatiseerde olie: in 50 cl olie, 2 soeplepels daslook en een koffielepel zout toevoegen. Enkele dagen laten rusten.
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
BERKENBLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: de bladeren van deze boom worden geoogst op het eind van de lente voor ze hard worden.TRADITIONEEL GEBRUIK: De berk roept de...
specerijen-kruiden-en-planten
UIENSLIERTEN
- 105 gr
Er gaat niets boven de verse uien die je kunt vinden in je plaatselijke tuinier of biologische winkel. Maar voor het oplossen van problemen is deze...
specerijen-kruiden-en-planten
SALADE KRUIDEN
- 20 gr
Saladekruiden - Meng in vinaigrettes en laat enkele minuten rusten.
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KURKUMA POEDER
- 35 gr
Curcuma (Curcuma longa) is de wortelstok van een grasachtige vaste plant van de familie van gember, Zingiberaceae. Het werd eerst gebruikt als...
specerijen-kruiden-en-planten
ORANJEBLOESEMBLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: bladeren van de bekende vruchtenboom. Moeten absoluut van biologische origine zijn, want de gangbare sinaasteelt is vergeven van de...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING ZWARTE PEPER
- 50 gr
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze...
specerijen-kruiden-en-planten
HIBISCUSBLOEM
- 50 gr
OMSCHRIJVING: in subtropische landen wordt deze plant tot 5 meter hoog en even breed. De bloem, de vrucht en de bladeren zijn bij sommige soorten...
specerijen-kruiden-en-planten
ROZE PEPER
- 20 gr
De roze bessen worden voornamelijk op het eiland Réunion geteeld. Hun smaak verdwijnt snel. Hun aroma is meer aromatisch dan pittig en wordt in...
specerijen-kruiden-en-planten
MOERASSPIREA
- 25 gr
OMSCHRIJVING: plant met hoge takken, makkelijk te vinden in moerassig gebied in juli en augustus.TRADITIONEEL GEBRUIK: werkt op de...
specerijen-kruiden-en-planten
BASILICUM BLAADJES
- 35 gr
OMSCHRIJVING: aromatische plant ,in Frankrijk ook gekend als Pistou.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° keuken: tomatensalades, soepen, kruidenolie. 2°...
specerijen-kruiden-en-planten
ROZENBOTTEL
- 80 gr
OMSCHRIJVING: Vrucht van de wilde rozelaar. De bessen worden in de herfst geoogst voor de vorst.TRADITIONEEL GEBRUIK: Gaat goed in winterse...
specerijen-kruiden-en-planten
DILLEZAAD
- 35 gr
Uit de wortelfamilie is dille een plant die vooral bekend staat om zijn bladeren. Maar de zaden zijn ook erg geurig en interessant bij het koken!...
specerijen-kruiden-en-planten
KURKUMA POEDER
- 35 gr
Curcuma (Curcuma longa) is de wortelstok van een grasachtige vaste plant van de familie van gember, Zingiberaceae. Het werd eerst gebruikt als...
specerijen-kruiden-en-planten
SUMAC POEDER
- 35 gr
Deze specerij met een fruitige, zure smaak wordt al sinds de oudheid in het Midden-Oosten gebruikt en is een uitstekende vervanger voor citroen en...
specerijen-kruiden-en-planten
ROZEMARIJN
- 25 gr
Geurige en kamferachtige geur.Gebruik voor marinades, Provençaalse keuken, paella, vulling, seitan. Geneeskrachtige kruiden: stimulerend,...
Suggestie: vlees, yoghurtsaus of platte kaas. Gearomatiseerde olie: in 50 cl olie, 2 soeplepels daslook en een koffielepel zout toevoegen. Enkele dagen laten rusten.