ZOETHOUT GESNEDEN
- 80 gr
Glycyrrhiza een naam die uit het Grieks komt en vertaald kan worden als zachte wortel of zoete wortel. Het is een wilde plant uit Calabrië. De Grieken en Romeinen gebruikten het al.Een andere bondgenoot van ons spijsverteringsstelsel. Door het toe te voegen aan een kruidenthee is het niet meer nodig om het te zoeten.Gebruiksaanwijzing: 1 g (1/2 theelepel) per kopje als afkooksel.
Ingrediënten
Glycyrrhiza glabra
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
KANEEL STOK
- 12 gr
Zoete geur, zoet en aangenaam aroma, delicaat maar intens. Levendige en duidelijk gedefinieerde smaak.Kaneel is de gedroogde bast van de...
specerijen-kruiden-en-planten
LINDESPINT
- 50 gr
OMSCHRIJVING: deel van de lindebast, tussen schors en hard hout, geoogst bij het begin van de sapstroom, luchtgedroogd.TRADITIONEEL GEBRUIK: bij...
specerijen-kruiden-en-planten
ROZENBOTTEL
- 80 gr
OMSCHRIJVING: Vrucht van de wilde rozelaar. De bessen worden in de herfst geoogst voor de vorst.TRADITIONEEL GEBRUIK: Gaat goed in winterse...
specerijen-kruiden-en-planten
BOUQUET GARNI
- 9 gr
Frisse en krachtige smaak. Gebruiksaanwijzing: Voor het op smaak brengen van een saus, een court-bouillon, een stoofpotje, een stoofpotje,...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING TIJM BLAD
- 60 gr
Tijm wordt gebruikt om beter te ademen, om koude, urineweginfecties te bestrijden. Tijm levert mineralen en helpt tegen reuma.
specerijen-kruiden-en-planten
COUSCOUS KRUIDEN
- 35 gr
Pikante kruidenmengeling ideaal voor couscous, pastasauzen, tomatensoep, enz... nieuw recept 2024
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING CHILI KRUIDEN
- 35 gr
Pikante mengeling die een warme smaak zal geven aan uw mexicaanse schotels, tomatensausen enz... Ook heerlijk op geitenkaas.
specerijen-kruiden-en-planten
DUIZENDBLADTOPPEN
- 25 gr
OMSCHRIJVING: plant met harde twijgjes, op droge gronden. Kruid geroemd om zijn helende eigenschappen.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. problemen met de...
specerijen-kruiden-en-planten
KLISWORTEL
- 50 gr
OMSCHRIJVING: wortel van een plant uit ongecultiveerd gebied, met grote bladen en met de ook door kinderen gekende zich vasthakende...
specerijen-kruiden-en-planten
KNOFLOOK POEDER
- 45 gr
Knoflook, de koning van de kruiden! Deze poedervorm is uiterst praktisch om je gerechten in één oogopslag op smaak te brengen!. Gebruiksaanwijzing:...
specerijen-kruiden-en-planten
VENKELZAADJES
- 50 gr
OMSCHRIJVING: graantje van de in de Midi veel voorkomende schermplant. Zoete geteelde variant.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° Keuken: visbereidingen,...
specerijen-kruiden-en-planten
BIESLOOK TUBES
- 6 gr
Bieslook heeft een doordringende geur, ze gaan heel goed samen met kervel, peterselie en dragon (dit kwartet vormt de "fijne kruiden").
specerijen-kruiden-en-planten
LAVAS
- 10 gr
Suggestie: sauzen, soepen, ovengerechten. Ook wel Maggikruid genoemd, omdat de smaak wat lijkt op deze beroemde kruiderij.
specerijen-kruiden-en-planten
CURRY MADRAS
- 35 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen-kruiden-en-planten
ANIJSZAADJES
- 50 gr
OMSCHRIJVING: geteeld sinds de oudheid omwille van zijn uitgesproken smaak.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° c ulinair: gebak, likeuren, snoep, kruidenkoek...
Glycyrrhiza een naam die uit het Grieks komt en vertaald kan worden als zachte wortel of zoete wortel. Het is een wilde plant uit Calabrië. De Grieken en Romeinen gebruikten het al.Een andere bondgenoot van ons spijsverteringsstelsel. Door het toe te voegen aan een kruidenthee is het niet meer nodig om het te zoeten.Gebruiksaanwijzing: 1 g (1/2 theelepel) per kopje als afkooksel.