WARME WIJN MENGELING
- 35 gr
Dit kruidenmix voor glühwein voegt tonen toe van kaneel, sinaasappelschil, kruidnagel, peper en gember. Om glühwein te maken verwarm je 1/2 liter rode wijn met 3 eetlepels van het mengsel, voeg je bruine suiker of honing naar smaak toe en laat je het 5 minuten trekken voordat je het zeeft. Warme wijnkruiden kunnen ook worden gebruikt in warme appelsap of sangria.
Ingrediënten
Kaneel, sinaasschil, zwarte peper, kruidnagel, gember
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
CAYENNEPEPER POEDER
- 40 gr
Scherpe geur, hete, brandende, scherpe smaak. Aanwijzingen voor gebruik: rijst, vulling, vleeswaren, gemengde boter, sauzen, desserts. Op grote...
specerijen
COLOMBO MENGELING
- 35 gr
Dit mengsel is de West-Indiase versie van curry, meer gedoseerd met komijn. Daar wordt wit vlees en vis gekookt. Afhankelijk van uw smaak, kan het...
specerijen
NAVULVERPAKKING KNOFLOOKGRIES
- 130 gr
Basiskruiderij in de keuken overal ter wereld. Brengt talloze gerechten op smaak, past bij vlees, wild en vis. Gaat goed samen met allerlei soorten...
specerijen
NAVULVERPKK. KNOFLOOKGRIES
- 500 gr
Knoflook, de koning der kruiden! Hoewel verse knoflook nog lekkerder is, is de gedroogde vorm uiterst praktisch om uw gerechten in een oogwenk te...
specerijen
ZWARTE PEPER HEEL
- 50 gr
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze...
specerijen
TACO KRUIDEN
- 30 gr
Onze kruidenmix is niet alleen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, maar ook glutenvrij, veganistisch en zonder toegevoegde suiker. Voeg dit...
specerijen
FENEGRIEK POEDER
- 500 gr
Ten onrechte genegeerd, fenegriek is erg lekker en vol kwaliteiten!Gebruiksaanwijzing: 4 g (1 theelepel) per kopje als afkooksel.
specerijen
CURRY MADRAS STERK
- 35 gr
Madras is de oude naam van Chennai, de hoofdstad van de staat Tami nadu, een regio in het zuiden van India. Dit is een van de oudste...
specerijen
ZWARTE PEPER GEMALEN
- 45 gr
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze...
specerijen
ZAATAR MENGELING
- 27 gr
Zaatar is een mix van specerijen die populair zijn in de Libanese keuken, voornamelijk tijm, geroosterde sesamzaadjes en sumak. Het wordt gebruikt...
specerijen
NAVULVERPAKKING LOOKPOEDER
- 130 gr
Frans knoflookpoeder, uiterst praktisch om elk gerecht in één oogopslag pittiger te maken! Gebruiksaanwijzing: gebruik in salades, sauzen,...
‹ ›
Dit kruidenmix voor glühwein voegt tonen toe van kaneel, sinaasappelschil, kruidnagel, peper en gember. Om glühwein te maken verwarm je 1/2 liter rode wijn met 3 eetlepels van het mengsel, voeg je bruine suiker of honing naar smaak toe en laat je het 5 minuten trekken voordat je het zeeft. Warme wijnkruiden kunnen ook worden gebruikt in warme appelsap of sangria.