De roze bessen worden voornamelijk op het eiland Réunion geteeld. Hun smaak verdwijnt snel. Hun aroma is meer aromatisch dan pittig en wordt in veel hartige gerechten gebruikt ter decoratie of als subtiele smaakmaker.
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
NAVULVERPAKKING GARAM MASALA
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die typisch is voor de Indische keuken, maar ook veel wordt gebruikt in de oosterse, de Mauritiaanse en de Reunionese...
specerijen
KOMIJN HEEL
- 40 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...
specerijen
VANILLE POEDER
- 100 gr
Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat vanille zo gebruikt en zo...
specerijen
PRECO - VANILLE POEDER
- 500 gr
Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat vanille zo gebruikt en zo...
specerijen
DEEGWAREN KRUIDEN zoutloos
- 35 gr
Om de deegwaren of andere graanbereidingen onmiddellijk in het bord te bestrooien. Denk er aan om minder zout bij het koken te gebruiken.Nieuw...
specerijen
NAVULVERPAKKING RAS EL HANOUT
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die veel wordt gebruikt in de oosterse keuken om de smaak van typisch Noord-Afrikaanse gerechten zoals couscous en...
specerijen
NAVULVERPAKKING FENEGRIEKPOEDER
- 55 gr
Het krachtige aroma van fenegriek komt dicht in de buurt van dat van selderij of lavas. Het wordt over het algemeen gebruikt bij de bereiding van...
specerijen
KANEEL GEMALEN
- 35 gr
Zoete geur, zoet en aangenaam aroma, delicaat maar intens. Levendige en duidelijk gedefinieerde smaak.Kaneel is de gedroogde bast van de...
specerijen
GALANGA POEDER
- 500 gr
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen,...
‹ ›
De roze bessen worden voornamelijk op het eiland Réunion geteeld. Hun smaak verdwijnt snel. Hun aroma is meer aromatisch dan pittig en wordt in veel hartige gerechten gebruikt ter decoratie of als subtiele smaakmaker.