Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen, kip, bij zeevruchten in combinatie met kokosmelk
Ingrediënten
laos (galanga)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
APPELMOES & CRUMBLE KRUIDEN
- 35 gr
Suggestie: voeg 2 à 3 koffielepels kruiden toe per kg fruit in het begin van de kooktijd. Niet geschikt voor baby's minder dan 12 maanden.
specerijen
NAVULVERPAKKING LOOKPOEDER
- 45 gr
Franse knoflookpoeder, uiterst praktisch om elk gerecht in één oogopslag pittiger te maken! Gebruiksaanwijzing: gebruik in salades, sauzen,...
specerijen
NAVULVERPAKKING GARAM MASALA
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die typisch is voor de Indische keuken, maar ook veel wordt gebruikt in de oosterse, de Mauritiaanse en de Reunionese...
specerijen
MARINADE KRUIDEN
- 55 gr
Om uw grillbereidingen, gevogelte-, vis- en groentenbereidingen te kruiden en te versieren. Meng 1 eetlepel in 5 eetlepels olijfolie. Laat dit een...
specerijen
ITALIAANSE KRUIDEN
- 28 gr
Een mengsel met een mediterrane geur die body geeft aan alle tomatensauzen, lasagne, pizza ...Vanaf het begin is Cook toegewijd aan het verbeteren...
specerijen
NAVULVERPAKKING KURKUMA POEDER
- 100 gr
Curcuma (Curcuma longa) is de wortelstok van een grasachtige vaste plant van de familie van gember, Zingiberaceae. Het werd eerst gebruikt als...
specerijen
NAVULVERPAKKING CURRY MADRAS
- 100 gr
Een mengeling van specerijen die niet mag ontbreken in de Indiase keuken. Sterk gekruid, is het een perfecte specerij voor groentegerechten en alle...
specerijen
NAVULVERPK. MILDE SPAANSE PEPER
- 500 gr
Milde rode peper, vergelijkbaar met paprika, geproduceerd in Spanje. Zoet en zeer fruitig.Gebruiksaanwijzing: smaak van chorizo, paella, piperade,...
specerijen
GEEL MOSTERDZAAD
- 60 gr
Gele mosterd, ook wel witte mosterd genoemd, staat bij tuinders bekend als groenbemester. De pittige smaak kan een groot aantal gerechten...
‹ ›
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen, kip, bij zeevruchten in combinatie met kokosmelk