Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
Ingrediënten
curcuma, koreander, gember, kaneel, fenegriek, ui, zwarte peper, komijn, kruidnagel, muskaatnoot
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
NAVULVERPAKKING KNOFLOOKGRIES
- 130 gr
Basiskruiderij in de keuken overal ter wereld. Brengt talloze gerechten op smaak, past bij vlees, wild en vis. Gaat goed samen met allerlei soorten...
specerijen
WITTE PEPER BOLLETJES
- 50 gr
Dit kruid was in het verleden zo populair dat het zelfs werd ingewisseld voor goud. De witte peperbessen worden rijp geplukt en vervolgens geweekt...
specerijen
HARISSA MENGELING MET ROOS
- 35 gr
Harissa mix met roos is een variatie op de traditionele Tunesische harissa, gemaakt van hete pepers, knoflook, koriander, karwij, olijfolie en...
specerijen
CURRY MADRAS
- 35 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen
CAYENNE PEPER GEMALEN
- 500 gr
Cayennepeper is een van de meest populaire pepersoorten. Voor getrainde fijnproevers met een pittige smaak biedt het een hele wereld van fruitige...
specerijen
SOEP KRUIDEN
- 40 gr
Samenstelling: tomaat, ui, zaad koriander, Spaanse peper, kurkuma, wilde knoflook, korianderblad, lavas, gember.Gebruik: voeg 1 tot 2 theelepels...
specerijen
MARJOLEIN
- 10 gr
Marjolein wordt gebruikt om vleeswaren op smaak te brengen en om de vertering van kool en vetrijke gerechten te bevorderen. Het smaken soepen,...
specerijen
MARINADE KRUIDEN
- 55 gr
Om uw grillbereidingen, gevogelte-, vis- en groentenbereidingen te kruiden en te versieren. Meng 1 eetlepel in 5 eetlepels olijfolie. Laat dit een...
specerijen
GUACAMOLE KRUIDEN
- 45 gr
Suggestie: voeg 1 koffielepel kruiden toe per avocado. Zouten naar smaak en citroensap toevoegen.
specerijen
JAMAICA PEPER
- 30 gr
Suggesties: lijkt qua smaak op de 4-specerijen mengeling; gaat goed in vullingen en in gebak. Ook wel Jamaica piment genoemd
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte